Retete

  • Tortulet cu gem de fructe rosii


    Crema de ciocolata: se pune intro craticioara untul, zaharul o lingura de lapte si o lingura de cacao.Se amesteca pe foc pana devine o crema omogena. Se adauga si ciocolata topita in bain-marie. Pe... »


    Tortulet cu gem de fructe rosii
  • Tort de ciocolata cu mousse de zmeura si ciocolata


    Se preincalzeste cuptorul la 190 grade C si se pregateste o tava de tort. Galbenusurile si apa calduta se mixeaza pana ce devin spumoase. Se adauga vanilia si zaharul si se mixeaza in continuare... »


    Tort de ciocolata cu mousse de zmeura si ciocolata
  • Tort de capsuni cu mascarpone


    Aluat 1: toate ingredientele se framanta putin. Se face o bila si se pune la frigider 30 minute. Se intinde in tava prin presare cu mana. Se da la copt la 170-180 gradeC pana devine auriu-foarte... »


    Tort de capsuni cu mascarpone
  • Tort cu caise, zmeura si migdale


    Daquoise de migdale: Pudra de migdale se amesteca cu icing sugar. Albusele se bat spuma cu zaharul pudra, pana ce devin tepene si lucioase. Apoi peste ele se adauga mixul cu migdale, si se... »


     Tort cu caise, zmeura si migdale
  • Tort cu zmeura si frisca si sampanie


    Blatul este clasic: galbenusurile se bat cu zaharul pana se deschid la culoare, se adauga vanilia, faina amestecata cu praful de copt si apoi albusurile batute spuma; se incorporeaza totul cu grija... »


    Tort cu zmeura si frisca si sampanie
  • Tort cu visine si migdale


    Preparare:ptr. a face blatul incalziti cuptorul la 180 grade. Ungeti cu grasime si tapetati fundul unei forme cu diametrul de 20cm. Amestecati faina cu praful de copt, scortisoara, migdalele... »


    Tort cu visine si migdale
  • Tort de piersici


    Se freaca untul cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile pana devin cremoase si zaharul nu se mai simte. Albusurile se bat bine cu un strop de sare si se aduga la galbenusuri amestecand usor.... »


    Tort de piersici
  • Tort cu fructe caramelizate


    BLATUL: Cuptorul se incalzeste la 180 grade Toate ingredientele se amesteca pina devine omogene. O forma pt.torturi cu dimensiunea de 26 cm. se tapeteaza cu hartie de copt, se intinde aluatul... »


    Tort cu fructe caramelizate
  • Tort cu alune si migdale


    Blat alcus: pudra de migdale se cerne impreuna cu zaharul pudra. Albusul se mixeaza cu zaharul si sucul de lamaie pana devine o spuma tare ca pt. bezele; se adauga migdalele si se amesteca usor. Se... »


    Tort cu alune si migdale
  • Gateau Royale


    Blat: Biscuitilor si amaretti-lor se maruntesc pana devin pesmet. Migdalele le-am prajit putin in cuptor si se dau prin masina de rasnit cafea apoi le-am adaugat pesmetului de biscuiti si le-am... »


    Gateau Royale
  • RICH CHOCOLATE LAYERS CAKE (Tort de ciocolata)


    Se unge o forma patrata de 9 in (~22 cm latura) si se captuseste cu pergament. Ouale + zaharul se bat intr-un castron cam 10 minute sau pina cind crema este foaarte pufoasa si de culoare galben... »


  • TORT DE CIOCOLATA SI NUCI


    Se unge o forma rotunda cu diametrul de 7 in (10 1/2 cm) si se tapeteaza cu pergament. Se incinge cuptorul ls 325 grade F (potrivit de tare) Intr-un vas se bat ouale si zaharul (cam 10 minute) pina... »


  • Tort negresa cu banane


    Blat: Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul apoi se pune uleiul treptat, se formeaza o maioneza "dulce". Apoi se adauga apa, iar compozitia va deveni destul de... »


    Tort negresa cu banane
  • Tort Silvia


    Blat: Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul apoi se pune uleiul treptat, se formeaza o maioneza "dulce". Apoi se adauga apa, iar compozitia va deveni destul de... »


    Tort Silvia
  • Tort majorat


    Blat I: Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul apoi se pune uleiul treptat. Se formeaza o maioneza "dulce". Apoi se adauga apa, iar compozitia va deveni destul de... »


    Tort majorat
  • Tort Rosalba


    Blat I: Faina am amestecat-o cu sarea si praful de copt. Untul l-am frecat spuma cu zaharul rasnit, am adaugat ouale apoi amestecul de faina cate putin pana l-am incorporat bine si la sfarsit... »


    Tort Rosalba
  • Tort Amico


    Blat: Intr-o craticioara puneti untul, ciocolata bucatele, zaharul si laptele Puneti craticioara pe aragaz la foc mic si amestecati cu o lingura de lemn fara a-l fierbe, doar pana devine lichid.... »


    Tort Amico
  • Tort sweet thirteen


    Blat: Scurgeti bine caisele din compot si taiati 4-5 in cubulete iar restul puneti-le deoparte. Mixati zaharul cu untul pana devine ca o crema. Adaugati ouale cate unul amestecand bine dupa... »


    Tort sweet thirteen
  • Tort trufa cu zmeura


    Blat: Se da drumul cuptorului sa se incalzeasca la 180C. Faina se cerne impreuna cu cacao, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si sarea. Banana se pune in blender cu sucul de lamaie si se... »


    Tort trufa cu zmeura
  • Inghetata-Tort Limenta


    Mod de preparare : 1.Blatul Albusurile se bat cu zaharul pina devine o bezea tare. Se amesteca migdalele impreuna cu sarea , amidonul si aroma de vanilie.Totul se incorporeaza usor in bezea. Pe o... »


    Inghetata-Tort Limenta
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda