DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Tort de ciocolata cu fulgi de zapada


    Blatul 1.Ciocolata se rupe bucatele, se amesteca cu apa fierbinte si se da la microunde 15 secunde, se mai amesteca un pic, alte 15 secunde, iar se amesteca pana se topeste ciocolata. 2. Untul se... »


    Tort de ciocolata cu fulgi de zapada
  • Tort alb cu pepene galben


    Blatul se aseaza pe un platou si se fixeaza in jurul lui un inel pentru torturi. Acum vine o parte improvizata de mine: m-am gandit sa pun 2 straturi de blat, cu o crema, ceea ce am si facut: am... »


    Tort alb cu pepene galben
  • Tort cu branza si frisca


    1. Incalzim cuptorul la 175°C ptr. ventilatie, sau 200°C la normal. 2. Acoperim fundul formei de tort(26 cm diametru) cu o hirtie de copt. Marginea ramine asa, fara nimic! 3. Ptr. aluat deci,... »


    Tort cu branza si frisca
  • Tort Barbie a la Dora (cocos si banane)


    1.BLAT DE COCOS Se amesteca faina cu praful de copt si apoi ouale. Se adauga zaharul si nuca de cocos, apoi untul taiat bucatele. Se adauga si laptele de cocos. Compozitia rezultata se pune in... »


    Tort Barbie a la Dora (cocos si banane)
  • Tort Dobos


    1.Atat blaturile cat si crema pot fi preparate in avans cu cateva zile si asamblate apoi. Blaturile se pastreaza in camara sau frigider, cu cate o foaie de hartie de copt pusa intre ele, acoperite... »


    Tort  Dobos
  • Tort de gutui cu crema de vin


    Se incinge cuptorul la 175 grade C. Se bate untul cu zaharul. Se macina nucile. Se inglobeaza, pe rand, ouale. Se amesteca faina cu nuci macinate si praf de copt. Se inglobeaza in compozitia de... »


    Tort de gutui cu crema de vin
  • Tort Palermo


    Mixati untul cu zaharul pudra pana devine spumos. Adaugati galbenusurile. Adaugati faina si ciocolata topita. Preparati bezeaua de albusuri cu zaharul si adaugati-o compozitiei. Puneti compozitia... »


    Tort Palermo
  • Tort diplomat de struguri


    Separati albusurile si galbenusurile celor doua oua. Bateti albusurile cu 2 linguri de apa pana devin spuma. Presarati deasupra 75 g de zahar si zaharul vanilat, incorporati bine si apoi amestecati... »


    Tort diplomat de struguri
  • Tort Esterhazy


    1. Albusurile se bat spuma tare, iar apoi se incorporeaza zaharul si se mai bat cateva minute pana obtinem o bezea ferma si lucioasa. 2. Faina se amesteca cu nucile si se incorporeaza in bezea. Se... »


    Tort Esterhazy
  • Tort de banane si ciocolata


    Preincalziti cuptorul la semnul 4/180 grade C. Faceti bananele terci. Pregatiti compozitia pentru blat, ca si la blatul de tort in care incorporati bananele si ciocolata. Impartiti compozitia in... »


    Tort de banane si ciocolata
  • Tort de ziua indragostitilor


    Blatul: Galbenusurile se amesteca cu zaharul pina devine spumos, se adauga faina, se amesteca cu albusurile batute in prealabil, se adauga praf de copt.Se toarna in tava tapetata cu hirtie pentru... »


    Tort de ziua indragostitilor
  • Tort cos cu crini


    Blat: se amesteca galbenusurile cu zaharul pina devine spuma, albusurile se bat spuma, se amesteca cele doua se adauga praful de copt si vanilia si se adauga faina in ploaie. Crema: frisca... »


    Tort cos cu crini
  • Tort de migdale


    Pregatim blatul: Incalzim maritpanul putin la cuptorul cu microunde si se bate cu galbenusurile, cu telul pana devine ca o spuma Se bat albusurile cu zahar. Se amesteca faina cu pudra de cacao si... »


  • Tort de migdale crud


    Untul spuma se freaca cu zaharul pudra, apoi cu romul si ciocolata pana totul devine o crema. Se toarna jumatate din compozitie in tava de chec tapetata cu hartie pergament udata cu rom. Se adauga... »


  • Biscuiti cu cardamon


    Inainte de amestecarea ingredientelor, se topeste untul si se incalzeste smantana (foarte putin). Intr-un bol se pune smantana calda, peste care se adauga drojdia si mierea. Se amesteca si se lasa... »


    Biscuiti cu cardamon
  • Palmieri cu curmale


    Cerneti faina intr-un bol, puneti margarina UNIREA sau untul, uleiul, zaharul, amestecati bine apoi turanti apa de flori de portocale. Continuati framantatul. Din cand in cand stropiti aluatul cu... »


    Palmieri cu curmale
  • Bilute cu visine


    Intr-un castron mare se pune nuca cu biscutii. Se amesteca bine, dupa care se pune cacaua cernuta si cu zaharul. Si acestea se amesteca bine. Se toarna laptele incet, nu tot odata, la mine nu a... »


    Bilute cu visine
  • Corn de vanilie


    Se amesteca 250 g de zahar brun cu 250 g felii de margarina UNIREA la temperature camerei, pana se uniformizeaza. Adaugam 4 oua intregi, 20 g zahar vanilat, putina sare, coaja razuita de pe o... »


  • Cornulete umplute cu cascaval


    Amestecam faina cu sarea si adaugam zaharul si drojdia inmuiata in lapte, uleiul si galbenusurile. Aluatul nu trebuie lasat la dospit, formam un aluat lunguiet si il impartim in 6 parti. Intindem... »


  • Placinta cu caise


    Batem spuma galbenusurile cu zaharul pudra, incorporam faina, drojdia inmuiata in lapte cu zahar si la sfarsit, untul topit. Intindem aluatul, il punem intr-o tava si il lasam la dospit. Intre timp... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda