DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Salata de primavara cu file de porc in sos de leurda


    Usturoiul salbatic (leurda) se curata, se marunteste si se amesteca in mixer cu semintele de pin, uleiul de rapita si branza pana se formeaza un sos Pesto. Galbenusul de ou se adauga sosului Pesto,... »


  • Risotto spumant cu hribi


    Se curata ciupercile si se taie in felii medii. Cozile ciupercilor se maruntesc. Se curata si se taie cubulete 2 bucati de arpagic si cateii de usturoi. Se calesc in 2 linguri de ulei de masline... »


  • File de curcan in sos spumant


    Fileul de curcan se unge cu o mixtura de unt, suc de lamaie, sare si un praf de piper. Se infasoara in folie de aluminiu. Se lasa sa se patrunda vreo 20 de minute in cuptorul preincalzit la 210... »


  • File de vita marinat in vin spumant


    Morcovul si ceapa se taie felii, apoi se pun intr-un vas impreuna cu vinul spumant, cimbrul si frunza de dafin. Se adauga fileul de vita si se lasa la marinat cel putin 12 ore. Marinata se... »


  • Somon la aburi in spumant


    Somonul si uleiul de masline se pun intr-o tigaie grea. Rosiile cherry se spala si se taie in doua. Impreuna cu maslinele si cu salata maruntita se incalzesc intr-o oala. Se condimenteaza cu piper... »


  • Cazacu


    Se bat cu mixerul ouale si zaharul pina totul devine alb si gros,pe urma adaugi faina si totul bati cu mixerul.O pui in cuptor pina se face cafenie.Dupa ce o scoti o pui pe un prosop umed si o lasi... »


  • Rata marinata cu legume


    Pentru marinata: Pieptul de rata se taie fasii mari. Fasiile se ung cu curry si se presara cu oregano, busuioc si cimbru, dupa gust. Se pun intr-o farfurie adanca si se toarna vinul spumant sec... »


  • Sparanghel nobiliar


    Sparanghelul alb se spala, se curata si i se taie capetele. Intr-o oala se incinge 1 lingura de ulei de masline, sparanghelul se perpeleste usor si apoi se stinge cu vin spumant. Se adauga sare si... »


  • Soia cu boia dulce


    Pentru inceput se fierb bucatile de soia in apa cu vegeta, piper, si un morcov, 40 min. Se toaca prazul felii subtiri , sau ceapa tocata pestisori, se pune la calit in cratita, peste care se... »


  • sos cu vin alb


    se pune ceapa la calit in ulei,apoi se pune carnea de porc taiata bucatele mici.separat intr-un castron se pune 2 pahare de vin alb cu 1 pahar jumatate de apa,delicat,bulion,piper,si usturoi taiat... »


  • kish


    se pune foaia de placinta intr-o tava »


  • snitele de vinete


    se bat bine ouale cu faina,sarea si piperul.se taie vinata felii groase cca 1cm.se trec feliile de vinete prin sosul obtinut din oua si se prajesc.se servesc »


  • quiche de legume


    1.Se caleste in ulei ceapa dovlecelul si ardeiul taiate cubulete mici pana devine o compozitie omogena. 2.Se intinde in tava tapetata cu hartie de copt foaia de foietaj iar deasupra se adauga un... »


  • papricas moldovenesc cu pui


    Se taie puiul bucati, se sareaza usor si se prajeste in ulei incins. Carnea se scoate apoi pe o farfurie. In uleiul ramas de la pui se caleste ceapa tocata marunt. Cand ceapa devine sticloasa, se... »


    papricas moldovenesc cu pui
  • Friptura de ied


    Pulpa se freaca cu mustar, se aseaza in tava, se adauga piper, sare, boia dulce, busuioc, foi de dafin, ulei, zahar. Se adauga vin si apa. Se lasa la cuptor 60'. »


  • clatite duo


    Laptele se incalzeste cu 3linguri zahar. Se amesteca 3linguri faina, esenta vanilie,2oua, se pune pe foc cu laptele turnat treptat, amestecand continuu. Se fierbe pana devine crema,se adauga... »


    clatite duo
  • polpetone


    carnea tocata o amesteci cu ouale,feliile de paine stoarse bine,usturoiul dat pe razatoare,parmezanul si condimentele. amesteci totul bine,cand sa omogenizat totul bine intinzi o foaie;in miljoc... »


  • salata de vinete


    se coc vinetele se curata se lasa la scurs bine bine,se toaca vinetele.taiem sunca presata si branza telemea marunt se amesteca cu vanata si cu maioneza cu sarea si mustarul »


  • Zacusca de legume


    vinetele, ardeii si gogosarii se coc si apoi se curata dupa care vinetele se lasa la scurs apoi totul se toaca bine. ceapa se rumeneste cu cele 350 ml de ulei si se adauga restul legumelor tocate.... »


  • salata de ghebe


    se face o maioneza din 2oua unul fiert si unul nefiert.de la cel fiert la maioneza se foloseste decat galbenusul si la cel fiert tot galbenusul.se face ca maioneza obisnuita,se freaca cu ulei pana... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda