Retete

  • Aluat de paste cu verdeturi


    Faceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina si adaugati ouale si verdeata tocata marunt. Cu o furculita, desfaceti usor ouale, aducand spre centru faina dinspre margine. In timp ce incepe sa... »


  • Aluat de paste cu sfecla rosie


    Faceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina si adaugati ouale si sfecla rosie curatata de coaja si pasata. Cu o furculita, desfaceti usor ouale, aducand spre centru faina dinspre margine. In... »


  • Aluat de paste cu spanac


    Faceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina, si adaugati ouale si spanacul inmuiat, stors si tocat marunt. Cu o furculita, desfaceti usor ouale, aducand spre centru faina dinspre margine. In... »


  • Aluat de paste cu piper


    Faceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina si adaugati ouale si piperul negru proaspat macinat. Cu o furculita, desfaceti usor ouale, aducand spre centru faina dinspre margine. In timp ce... »


  • Pappardelle


    Faceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina si adaugati ouale. Cu o furculita, desfaceti usor ouale, aducand spre centru faina dinspre margine. In timp ce incepe sa se formeze o coca... »


  • Tagliatelle


    Faceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina si adaugati ouale. Cu o furculita, desfaceti usor ouale, aducand spre centru faina dinspre margine. In timp ce incepe sa se formeze o coca... »


  • Taglierini


    Faceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina si adaugati ouale. Cu o furculita, desfaceti usor ouale, aducand spre centru faina dinspre margine. In timp ce incepe sa se formeze o coca... »


  • Farfalle


    Faceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina si adaugati ouale. Cu o furculita, desfaceti usor ouale, aducand spre centru faina dinspre margine. In timp ce incepe sa se formeze o coca... »


  • Aluat tarta


    200 g faina se pun intr-un castron cu praful de sare, se pune peste untul rece taiat bucatele si incepem sa framantam. Adaugam treptat apa rece pana devine un aluat omogen care nu se lipeste de... »


    Aluat tarta
  • Aluat de placinta


    Intr-un castron se adauga faina, smantana si untul. Se amesteca totul bine pana devine un aluat. Acesta se tranteste de 10 ori de masa, dupa care se framanta din nou. Se lasa in repaus aproximativ... »


  • Aluat de placinta cu iaurt


    Untul se amesteca impreuna cu iaurtul si sarea, dupa care se toarna in faina. Se incorporeaza bine cu degetele, pana ce aluatul devine dens, apoi se framanta si bine se lasa aproximativ 10 minute... »


  • Varzar


    Faina se amesteca cu uleiul, apa si sarea. Se framanta bine aluatul pana se devine potrivit de tare. Se lasa apoi la odihnit aproximativ 20 de minute. Dupa aceea se intinde o foaie cu grosimea de 5... »


  • Placinte mocanesti


    Se amesteca ingredientele pentriu aluat, pana cand acesta devine potrivit de tare. Se lasa sa se odihneasca, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se amesteca branza de burduf cu mararul verde... »


  • Aluat pentru tarte dulci


    Faina se pune pe o planseta si se amesteca cu praful de copt. intre timp, se bat ouale si se adauga zaharul, sarea si apa. Se incorporeaza apoi faina si se framanta bine, pana ce devine un aluat... »


  • Pogacele cu jumari


    Din 500 de grame faina, oua, vin sare, piper si drojdia dizolvata in putina apa calduta se framinta un aluat mai tare. Dupa aceea, jumarile se trec prin masina de tocat si se introduc in aluat. Se... »


  • Aluat frantuzesc


    Se amesteca faina de patiserie si untul. In loc de unt se poate folosi margarina UNIREA pentru creme (moale). Se amesteca pentru a se omogeniza. Se dizolva sarea in apa rece si se adauga peste... »


  • Placinta medievala


    Intindeti, intr-o tava unsa si tapetata cu faina, foaia sau aluatul. Amestecati toate ingredientele cu exceptia aripioarelor de pui si intindeti compozitia pe aluat. Aripioarele se aseaza deasupra... »


  • Branzoaice


    Dupa ce cantariti faina o cerneti in castron. Apoi, intr-un pahar mai mare desfacem (faramitam) cele 2 cuburi de drojdie, punem o lingura din cantitatea de zahar si 2 linguri de lapte cald, apoi... »


    Branzoaice
  • Spuma de portocale cu jeleuri


    Se spala o portocala in apa fierbinte, se sterge bine. Se rade o lingurita de cafea mocca de coaja, se curata de coaja si se taie in doua. Se preseaza, zeama se amesteca cu foarte putin zahar.... »


  • Spuma de ciocolata cu rom


    Toarna lapte peste cacao pudra, adauga zahar, sare si nescafe, fierbe amestecul pe foc mic, pana cand zaharul se topeste in lichid si devine gros si cremos. Lasa-l sa se raceasca, dupa care... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda