Retete

  • Spuma de piersici cu rom


    Spala fructele, curata-le de coaja, taie-le in doua si dupa ce scoti samburele, taie-le bucatele. Pune-le in robotul de bucatarie impreuna cu rom (sau cu aroma amestecata cu 2 linguri de apa) si... »


  • Spuma de piure de castane


    Primul pas omogenizarea : treceti prin razatoare coaja de portocala, cu ajutorul unei furculite zdrobiti bucata de piure de castane. Toate componentele (aici se folosesc cele 100 ml frisca) se bat... »


  • Spuma de mere cu afine


    Indeparteaza miezul merelor si taie-le cubulete. Fierbe merele in suc de mere, suc de lamaie si zahar. Lasa-le la fiert aproximativ 12 minute, pe foc mic. Sfarama merele si adauga gelatina in pasta... »


  • Salzburger Nockerl


    Se bat trei albusuri cu un pic de sare. Pe la jumatatea procesului se adauga 2 linguri de zahar si se bate pana ce spuma devine tare. La galbenusuri ase adauga 1 lingura rasa de faina. Crema de... »


    Salzburger Nockerl
  • Spuma dietetica de gutui


    Dupa ce se spala bine gutuile, li se scot casutele cu samburii si se pun la copt in cuptor, intr-o tava cu foarte putina apa. Cand gutuile s-au copt bine, se scot si se trec prin sita. Piureul... »


  • Spuma de lapte


    Se freaca intr-un vas galbenusurile cu zaharul, se adauga laptele fierbinte, putin cate putin, amestecand mereu. Se pune vasul in bain-marie si se bate compozitia cu telul pana devine cremoasa. Se... »


  • Spuma de gutui


    Gutuile se pun la copt intr-o tava, impreuna cu cateva linguri de apa. Dupa ce s-au copt, se scot si se trec printr-o sita. Se amesteca cu albusul, zaharul si coaja rasa de lamaie. Se bate... »


  • Spuma de gris cu sirop de fructe


    Pui la fiert siropul cu apa.Cand clocoteste torni grisul in ploaie si amesteci continuu cu telul.Dupa 4 minute il dai la o parte de pe foc si bati continu pana cand compozitia devine spumoasa.... »


  • Spuma de mere


    Merele taiate felii subtiri se pun la fiert in apa si zahar, pana cand devin o crema. Se lasa apoi la racit, iar spuma obtinuta se pune la frigider. »


  • Spuma de lamaie


    Coaja de lamaie rasa impreuna cu zeama de lamaie, zaharul si galbenusurile se freaca pe bain-marie pana cand devin ca o crema. Se lasa apoi sa se raceasca si se amesteca cu albusurile batute spuma. »


  • Spuma de capsune


    Se bat spuma tare albusurile impreuna cu zaharul. Se adauga apoi capsunele pana ce compozitia devine ca o spuma si creste in volum. Se pune apoi la rece, pana la servire. »


  • Mousse au chocolat (mousse de ciocolata)


    1. Taiati ciocolata in bucati mici. 2. Puneti la incalzit laptele. Retrageti-l de pe foc cand devine fierbinte si adaugati ciocolata. 3. Amestecati cu o lingura de lemn pana cand se topeste... »


  • Glazura de ciocolata


    Amesteca bine zaharul, cacaoa si apa, si fierbe pe foc mic, in timp ce amesteci continuu, pana se topeste tot zaharul. Adauga untul si amesteca pana devine fin. Toarna glazura calda peste tort si... »


  • Glazura de albus


    Albusurile se freaca cu zaharul pudra. Cand compozitia devine ca o pasta alba, se adauga zeama de lamaie si se mai freaca putin. »


  • Glazura din cafea pentru torturi


    Zaharul se amesteca impreuna cu cafeaua si se pun apoi pe foc foarte mic. Se lasa sa se topeasca compozitia, dupa care se lasa focul mare pana cand se leaga siropul, ca pentru serbet. Se lasa la... »


  • Glazura de portocale


    Zaharul se amesteca cu apa si cu zeama si coaja de la o portocala. Se bat bine cu mixerul pana cand amestecul devine consistent si stralucitor. »


  • Glazura de lamaie


    Se amesteca bine zaharul cu zeama de lamaie, apoi se adauga 2 linguri de apa, 1 albus de ou si la final coaja de lamaie. Se bat cu mixerul pana ce amestecul devine consistent. »


  • Muffins cu piersici


    Muffins sau mai pe romaneste briose au devenit niste deserturi foarte populare si la noi, iar popularitatea lor se datoreaza poate cel mai mult formei si varietatii de sortimente. Modul de... »


    Muffins cu piersici
  • Briose cu ricotta si dulceata de mure


    Briosele cu ricotta si dulceata de mure sunt deosebit de bune, iar preparea lor este foarte rapida. Este recomandata si incepatprilor intr-ale bucatariei. Se cerne făina pentru a o aerisi. Intr-un... »


    Briose cu ricotta si dulceata de mure
  • Chec - rulada


    CHECUL Am amestecat fructele uscate cu romul si coaja de lamaie. Untul l-am freacat bine cu zaharul. Am adaugat ouale batute, putin cate putin, amestecand de fiecare data, apoi migdale macinate,... »


    Chec - rulada
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda