Retete

  • Bragioli - reteta malteza


    Se fac rulourile: se amesteca bine condimentele si carnea de vita tocata si se face un amestec asemanator celui pentru sarmale. Apoi, se caleste ceapa, ardeii si ciupercile apoi se aseaza peste... »


    Bragioli - reteta malteza
  • Naut cu usturoi


    Nautul se pune intr-un vas cu apa rece si se lasa la inmuiat pentru 24 de ore , schimbandu-se apa de cateva ori . A doua zi se pune la fiert in apa cu sare , impreuna cu ceapa taiata in patru .... »


  • SARMALE CU SOIA PENTRU VEGETARIENI


    1. Se pune la fiert texturatul de soia granule impreuna cu 2 linguri de condimente. Se fierbe 15 minute apoi se scoate, se arunca apa in care a fiert si se lasa la scurs pana ce ajunge la... »


  • Drob cu legume si soia pentru vegetarieni.


    1. COMPOZITIA: Morcovii, telina, cartofii si ceapa alba se curata, se spala bine, se taie in bucati potrivit de mari si se pun la fiert. Texturatul de soia se fierbe timp de 15 minute separat de... »


  • Tochitura de porc


    Peste ceapa calita se adauga carnea tocata cu satarul si se caleste 30 min.Se adauga sarea, piperul, bulionul, foile dafin si vinul. Se fierb inca 5 min.Se da putin la racorit dupa care se aduna... »


  • Cartofi umpluti


    Cartofii se asaza intr-o tava cu ulei, sare si piper. Se introduc la cuptor, se lasa la foc mic, 45 min. se scot si se lasa la racit, dupa care se scobesc cu o lingurita in partea de sus.... »


  • salata de ciuperci cu masline


    Maioneza se amesteca cu smantana, sare, mustar, marar, patrunjel si ceapa rasa fin, apoi se adauga peste ciupercile bine scurse de apa. Salata astfel obtinuta se orneaza cu felii de masline si... »


  • Bait cu morcovi, ceapa si vin


    Morcovii, ceapa, telina, usturoiul, piperul, foile de dafin, otetul, vinul, sarea si cimbrul se adauga in cca 4 l de apa si se fierb in clocot. »


  • Tarta in foietaj cu ciuperci


    Ciupercile si ceapa se inabusa in unt, se adauga sare, piper, vin, faina, dizolvata in 100 ml de apa rerce si se amesteca continuu, pentru a nu se prinde de vas. Se adauga pesmet, oua fierte si ou... »


  • vinete umplute cu carne


    1. Vinete se spala,nu se decojesc dar se taie in 2.se indeparteaza cu o lingurita miezul,lasand putin pe margine. 2. Se stropesc cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.Se pun... »


    Vinete umplute cu carne
  • Cartofi cu soia


    Incepeti cu fiertul legumelor: morcovi si telina. Dupa ce s-au fiert bagati-le in blender si transformati-le in piure. Apoi puneti o ceapa la calit la foc mic, circa 30 de minute, impreuna cu boia... »


    Cartofi cu soia
  • Cartofi mediteraneeni


    Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert cu putina sare; Cand sunt aproape fierti se opreste focul si se lasa la scurs; Intre timp incingem o tigaie (preferabil de teflon)da ies... »


  • Pachetele de miel cu verdeata


    1. Curatati leurda si ceapa, spalati-le si tocati-le cat mai marunt. 2. Amestecati-le cu cascavalul dat pe razatoarea mare si cu ou. 3. Puneti pe fiecare fucata de carne cate 2 linguri din... »


  • Cartofi si legume gratinate


    Ciuperile se curata si se taie in patru. Se iau toate legumele si se fierb in apa cu sare 10 minute, se storc de apa si se pun deoparte. Untul se topeste in intr-o cratita, se adauga faina, se ia... »


  • Pui la gratar Porto


    1. Se spala puiul intreg. 2. Se taie in doua, iar apoi se bate cu ciocanul de snitele cele doua jumatati pana cand se zdrobesc toate oasele. 3. Se pun jumatatile de pui intr-un castron si peste ele... »


  • Gratin de cartofi Dauphinois


    Cartofii se curata, se spala si se taie felii foarte subtiri. Se spala, se usuca bine cu un prosop si se fierb in lapte, la foc potrivit timp de 5 minute si inca 5 minute la foc foarte mic. In... »


    Gratin de cartofi Dauphinois
  • Cartofi taranesti a la bunica cu pulpe de pui


    Cartofii se spala,se fierb in coaja,dupa care se taie asa cum se vede in poza nr 2. Prajim ceapa in 3 linguri ulei.(puteti sa puneti si mai mult,daca doriti mai unsi. Adaugam ardeiul rosu taiat... »


    Cartofi taranesti a la bunica cu pulpe de pui
  • Cartofi gratinati cu sos alb


    Se fierb cartofii cu coaja, se curata si se taie felii. Intr-o forma speciala, rezistenta la foc, in care se servesc la masa, se asaza un rind de cartofi, un rind de felii de oua fierte tari, un... »


  • Musaca de cartofi cu sos de lapte


    Se curata cartofii, se taie felioare, se zvinta intr-o cirpa curata si se prajesc pe jumatate in ulei. Se da carnea prin masina, se amesteca cu ceapa rumenita, cu un ou, sare, piper si patrunjel... »


  • Varza cu costita


    Se curata legumele si se toaca marunt, ceapa se pune in ceva ulei la rumenit, dupa care adaugam costita. Cand aceasta este rumenita stingem cu putin vin alb. Dupa ce vinul s-a evaporat, adugam... »


    Varza cu costita
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda