Retete

  • Pui cu ciuperci stropit cu vin


    Se pun bucatile de pui in untdelemn cu putina apa si se lasa sa fiarba inabusit 1/4 ora. Ciupercile taiate felii, impreuna cu ceapa se inabusa separat in putina margarina. Se amesteca bucatile de... »


  • Spanac cu ficat de pui


    Spalam spanacul si il fierbem pt 5 minute. Dupa ce il stoarcem il tocam marunt. Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt, o ceasca de lapte dulce si o lingurita de faina desfacuta in lapte.... »


  • Pui haiducesc


    Puii curatati si spalati bine se presara cu sare si se asaza intr-o tava cu ulei la cuptor. Dupa 10-15 minute se adauga vinul. In timpul frigerii se stropesc cu sosul format. Rosiile spalate se... »


  • Pui cu cocos si salata de castraveti


    Se incinge cuptorul la 180°C/gaz 6. Se asezoneaza albusul. Se inmoaie puiul in ou, apoi se da prin nuca de cocos. Se asaza pe o tava unsa usor cu grasime si se da la cuptor pentru 20-25 de minute;... »


  • Papricas ardelenesc de pui


    Se pune ceapa la prajit, de preferinta in untura de porc (o lingura). Cind devine albicioasa, se adauga boia si 1/2 legatura din patrunjelul spalat si taiat. Se pune puiul, transat bucati si... »


  • Gulas original


    Taiem marunt ceapa, se caleste pe foc mic, se presara boia si se amesteca, se stinge cu 2 – 3 linguri de apa. Cand apa se evapora şi ceapa se rumeneste in grasimea ramasa, se adauga carnea... »


  • Gulas la cazan


    Taiem carnea in bucati de aprox. 1 cm. Se spala foarte bine. Se curate ceapa rosie si se taie marunt. Usturoiul se da prin presa de usturoi. Uleiul se incinge si se prajeste in el ceapa pana... »


  • Mazare scazuta


    Mazarea se scoate din pastai si se spala. Frunzele de patrunjel se spala si se toaca marunt. Se pune mazarea in apa clocotita, usor aga, o fierbem, o strecuram, si pastram zeama. Infierbantam... »


  • Limba inabusita


    Se fierbe limba inabusit, cu putina apa, aproximativ 2 ore la foc redus. Se scurge bine de apa si se pune intr-o cratita cu putina margarina. Se adauga usturoiul, vinul, verdeata. Se lasa sa fiarba... »


  • Cotlet de porc cu sos de rosii si masline


    Cotletul de porc cu sos de rosii si masline este un fel de mancare specific italian. O variatie a acestei retete se poate face si cu carne de vita sau pui. Cotletele se bat ca snitelele si se... »


    Cotlet de porc cu sos de rosii si masline
  • Contrafile (antricot) de vita la gratar


    Grosimea fripturii trebuie sa fie de cel putin 2.5-3 cm si trebuie sa aiba grasime pe margine si vinisoare de grasime prin interior. Carnea se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se incinge... »


    Contrafile (antricot) de vita la gratar
  • Biryani de pui


    Biryani este o specialitate culinara des intalnita in Liban, India, dar si in tari din Orientul mijlociu. In functie de religia tarii se folosesc diferite tipuri de carne. Cea mai des intalnita... »


    Biryani de pui
  • Salona cu carne de vita


    Carnea se pune la fiert in apa si se fierbe ptr aproximativ o ora. Apoi se inchinde uleiul si se caleste ceapa pina devine maronie,se adauga doveleclul,morcovi,rosiile,bulionul si lamaitele uscate... »


    Salona cu carne de vita
  • Ficatei festivi


    Ficateii se spala si se taie in 2, dupa care se pun in lapte aproximativ 1 ora. Intre timp curatam ceapa si-o prajim in 2 linguri de ulei. Cand devine putin sticloasa adaugam mierea si vinul rosu.... »


    Ficatei festivi
  • Ceapa umpluta (reteta italieneasca)


    Cepele se curata si se oparesc in apa cu sare. Apoi se scurg pe o farfurie si se scobesc, pastrandu-se doar doua randuri de foi. Miezul scos se caleste in ulei, fara a se rumeni. Se trece apoi... »


  • Rulada de carne cu legume


    Carnea se curata de pielite, se spala si se taie in 4-5 felii groase cam de 0,5 cm. Se bat usor ca pentru snitele, se sareaza, se pipereaza si se lasa deoparte. Restul de carne se trece prin masina... »


  • Ficateii mei preferati


    Aurim usor ceapa si usturoiul (sau punem fulgi de usturoi deshidratat), adaugam ficateii si condimentele si lasam la capac. Cand s-au copt un pic punem si smantana si hreanul, amestecam punem... »


    Ficateii mei preferati
  • Fasole cu afumatura


    Inmuiem in apa carnea afumata si fasolea cateva ore. Prajim ceapa taiata marunt in ulei. O presaram cu boia si turnam putina apa deasupra. Adaugam carnea afumata inmuiata si fasolea strecurata,... »


  • Tocana de miel cu galuste


    Taiem bucati carnea spalata si curatata. Prajim ceapa rosie taiata marunt in untura topita intr-un ceaun. Presaram cu boia si adaugam carnea. Fierbem la foc mediu. Condimentam cu sare, usturoi... »


  • Ficat de pui in mod Bacska


    Taiem ficatul in bucati mai mari. Feliem in fasii subtiri cepele. Taiem ardeii. Prajim ceapa in ulei intr-o tigaie lata, adaugam ardeii, apoi, dupa 1-2 minute, adaugam si rosiile. Presaram sare,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda