Retete

  • Tocanita de curcan cu mere


    Taiem in bucati carnea de curcan si o fierbem in atata apa cat sa o acopere. Condimentam cu sare si piper, acoperim cu un capac si fierbem la foc mic pana ce carnea devine aporape moale. Apoi... »


  • Pui cu usturoi si mamaliga


    Spalam puiul, il taiem bucati, il frecam cu sare si piper. Folosim doar carnea de pe pui, oasele le vom folosi la altceva. Prajim bucatile de pui in ulei pana devin aurii. Le scoatem intr-un vas... »


  • Piept de pui cu carnat si ciuperci


    Crestam in mijloc pieptul de pui. Il frecam cu piper si condimente de pui. Prajim in ulei pana devine alb. Punem in tigaie ciupercile, razuim deasupra cascaval si asezam pe fiecare bucata de piept... »


  • Sarmale Bavaria


    Taiem nervurile frunzelor de varza si le oparim in apa fierbinte. Punem carnea intr-un vas. Inmuiem chiflele in apa rece, le presam bine si le adaugam la carne. Adaugam untul si ouale, sarea,... »


  • Tocana de carne de vanat cu mere


    Feliem carnea in fasii subtiri cat degetul si o prajim 2 minute in putin unt. Condimentam cu sare, piper, cuisoare si scortisoara. Turnam vinul rosu si acoperim, fierbem pana ce carnea devine... »


  • Gulas


    Spalam carnea, o scurgem, taiem picioarele in doua pe lungime. Taiem rasolul in bucati de jumatate de cm si slanina in patratele mici. Punem slanina intr-un ceaun, turnam uleiul deasupra si prajim... »


  • Ardei prajiti cu cartofi


    Punem intr-un vas uns, rezistent termic, ardeii curatati si taiati in jumatati si ii umplem cu amestecul de cartofi cu ceapa. Pe fiecare ardei punem cate o felie de carnat afumat si una de slanina... »


  • Varza cu carnati afumati


    O ceapa o taiem rondele si o prejim in putina untura sau ulei pana devine galbuie, adaugam 1/2 lingurita de chimion, varza, 3-4 dl apa si le fierbem pana s inmoaie. Din cealalta ceapa, putina boia... »


  • Antricot de vaca cu legume


    Antricoatele se spala, se zvinta putin, se bat usor cu ciocanul de snitele, se sareaza si apoi se rumenesc pe o parte si alta in ulei. Se aseaza apoi intr-o cratita sau tava, se pun 2-3 linguri de... »


  • Pui cu curry


    Se amesteca supa de carne cu amidonul alimentar, curry, sare si fulgii de ardei. Se incinge uleiul in care se frige ficatul de pui taiat bucati, ceapa se toaca marunt, ardeiul iute se taie fasii... »


  • Ardei umpluti


    Scoate cotoarele si indeparteaza semintele ardeilor. Inabuse ceapa rosie tocata marunt in putin ulei (la foc mic, sub capac) si las-o sa se raceasca. Amesteca carnea tocata, ceapa inabusita,... »


  • Ragu de pasare cu orez si legume


    Carnea se spala, se taie cubulete mici, presaram cu sos Worchester/soia si lasam sa se odineasca. Curatam legumele, apoi taiem ceapa fideluta iar ciupercile in felii. Presaram faina de orez peste... »


  • Piept de pui cu ciuperci prajite


    Cele doua feluri de ciuperci se curata, palariile si cozile se taie felii. Untul se incinge, se pun ciupercile la prajit pentru 5 – 6 minute, fara capac, pe foc iute. Se potriveste gustul cu... »


  • Tocanita de vitel cu galuste cu ou


    Calim ceapa taiata marunt in untura. Adaugam praful de boia, amestecam si diluam cu putina apa, prajim pana se evapora apa. Taiem cubulete carnea si o adaugam la ceapa. Presaram cu care. Cand... »


  • Piept de pui in folie de aluminiu


    Indepartam pielea si dezosam pieptul de pui, batem putin feliile. Pe jumatatile feliilor de carne punem o felie de sunca si o felie de cascaval, indoim cealalta jumatate de piept peste si... »


  • Rulada de carne


    Taiem carnatul in bucati de 2 cm, slanina in fasii subtiri, iar cartofii in bucati. Batem ceafa, o ungem cu un strat subtire de mustar, o presaram cu maghiran, punem pe ea carnatul, slanina,... »


  • Perisoare italiene


    Carnea se macina de doua ori,se condimenteaza abundent cu maghiran, sare si piper. Se formeaza perisoare de marimea unei jumatati de ou, se dau prin faina si se prajesc in grasime abundenta si... »


  • Gulas cu sunca taraneasca


    Se incinge uleiul intr-o oala, se caleste ceapa tocata marunt. Se ia oala de pe foc, se presara boia si amesteca cu 2 linguri de apa. Se pune din nou pe foc si se adauga sunca inmuiata din ajun,... »


  • Pui in sos picant


    Intr-un vas jena se pun fasiile de slanina afumata, peste ele se pun bucatile de carne de pui si se sareza. Se amesteca pasta de tomate cu piper, zeama de lamaie, mustar si se toarna peste carnea... »


  • Pulpe de pui cu lamaie


    Se pun pulpele in tigaie, se sareaza si se condimenteaza. Se tai cartofii si se pun langa carne si se presara cu usturoi. Se amesteca sucul de lamaie cu uleiul si se mixeaza pana compozitia devine... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda