DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Pui cu sos gustos


    Intr-o caserola rezistenta la caldura se aseaza feliile de slanina, deasupra se adauga bucatile de carne de pui sarate. Pasta de tomate se amesteca cu piper negru, suc de lamaie, mustar, apoi se... »


  • Carne de porc cu saramura


    Se feliaza carnea, se adauga sare si intre doua felii de carne se aseaza o felie de ficat de porc. Se ataseaza, se matlaseaza cu slanina si se prajeste pe ambele parti in untura fierbinte. Din... »


  • Pui cu smantana


    Puiul se taie bucati mai mari. Se sareaza, se pipereaza putin. Se tapeteaza un vas termorezistent cu bacon si se pune carnea de pui. Se stropeste cu vin si se acopera si se prajeste 15 minute la... »


  • Pulpe de curcan imbatate


    Se spala pulpele de curcan si se impung cu fasiile subtiri de slanina. Ceapa se taie rondele si se distuie in ulei. Se adauga pulpele se condimenteaza cu sare, piper si maiorana. Se toarna peste... »


  • Pulpa de miel cu sos


    Se curata si se spala carnea, apoi se pune la marinat intr-un vas in care se pune otetul si se adauga cateva boabe de piper, foi de dafin, morcovul, telina curatate si taiate in cubulete, precum si... »


  • Miel umplut


    Se alege orezul, se spala in mai multe ape, apoi, dupa ce s-a scurs bine, se fierbe in doi litri de apa clocotita, in care s-a dizolvat o jumatate de lingura de sare. Ceapa si maruntaiele, tocate... »


  • Pilaf de berbec


    Se alege carnea frageda, proaspata. Se curata de pielite, se spala si se condimenteaza, apoi se lasa timp de 10-12 ore la marinat, intr-un vas cu doi litri de apa rece in care s-a amestecat otetul... »


  • Carne de porc condimentata, cu legume, in aluat


    Se spala carnea, se bate si se presara cu cimbru, sare si piper. Se prepara un aluat din faina, unt topit si sare. Se amesteca bine, apoi se adauga o jumatate de pahar de apa, se framanta si se... »


  • Ficat de porc cu ceapa si sos de smantana


    Ficateii se spala, se curata si se taie in bucati de cate doi centimetri grosime. Se caleste ceapa taiata soizisori in ulei adaugandu-se si bucatile de ficat. Dupa ce ceapa si ficatul s-a rumenit,... »


  • Musaca de vinete cu carne de porc


    Se curata ceapa si se taie solzisori. Morcovul se curata, se da prin razatoare si se caleste, impreuna cu ceapa, in ulei incins. Carnea de porc se taie in bucatele, se da prin masina de tocat si se... »


  • Porc cu mere si scortisoara la cuptor


    Pulpa de porc se spala, se curata si se taie in cubulete. Se pune la prajit in unt incins. Dupa ce s-a rumenit, se stinge cu zeama de oase, se adauga vinul si doua linguri de zahar si se lasa la... »


  • Muschi de porc in sos de cirese cu frisca


    Muschiul de porc se spala, se curata si se taie in fasii. Se amesteca sosul de soia cu vinul rosu si cu boiaua de ardei. Se lasa carnea de porc la marinat in acest amestec timp de doua-trei ore.... »


  • Sote din organe de porc


    Rinichiul se taie in doua, pe lungime, se curata si se opareste, apoi se taie in bucati mici si se pune in tigaia cu ulei incins, sa se rumeneasca. Ficatul de porc se spala si se taie in cubulete,... »


  • Maruntaie de pasare cu garnitura de orez


    Maruntaiele spalate si curatate se pun la fiert in 1,5 l apa, la foc mic. Se adauga morcovii, napii, telina (daca aveti ciuperci), cepele intregi, frunzele de telina si patrunjel, sare si piper... »


  • Mancare de vitel


    Carnea si rinichii se taie fasii ca taiteii, se condimenteaza cu sare si piper, se presara cu faina, se amesteca si se frige la foc iute. Cuptorul se pune la 60°C, carnea scoasa din tigaie si... »


  • Pui umplut cu ciuperci


    Taie marunt ciupercile curatate si inabuse-le in putin unt. Inmoaie chifla in lapte, iar cand a devenit moale strange-o putin. Amesteca chifla umeda, galbenusul, putin unt, ciupercile racite, sare... »


  • Pulpa de porc fiarta in aburi


    Taie pulpa de porc impreuna cu piele cubulete de 4 cm. Tine-o la marinat pentru jumatate de ora in amestecul de vin alb, sos de soia si amestecul de 5 condimente. Intre timp prajeste putin orezul... »


  • Tocanita de pui cu vin rosu


    Se scoate pielea de pe carne, se taie in bucati de 2- 3 cm de grosimea degetului. Bucatelele de carne se trec prin faina si se prajesc intr-o lingura de ulei pana se albesc. Se adauga ceapa tocata... »


  • Papricas de iepure cu galuste


    Dezosam pulpele de iepure le taiem cubulete si le fierbem timp de 10 minute in apa cu otet. Topim untura si punem la prajit ceapa taiata marunt pana cand capata o culoare aurie, turnam apa si cand... »


  • Curcan la tava


    Se curata curcanul, se sareaza si se lasa intreg. Se curata cepele si se taie in rondele. Se toarna uleiul intr-o tava, se aranjeaza rondelele de ceapa si peste ele se pune curcanul. Se unge... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda