Retete

  • vinete umplute cu carne


    Speli vinetele si le tai cozile, apoi le pui sa fiarba cinci minute in apa care clocoteste. In apa pui si o lingurita de sare. Le scoti, le scobesti la mijloc, si le lasi sa se scurga. Carnea o... »


  • Crochete din carne de porc


    Se toaca cepele marunt si se amesteca cu painea inmuiata in apa rece si faramitata, apoi se adauga carnea data prin masina de tocat si ouale batute putin. Se sareaza si se pipereaza amestecul, se... »


  • Carnati in sos de vin alb


    Carnatii se spala si se usuca intr-un prosop curat, apoi se taie bucati mari care se prajesc in ulei fierbinte. Cand se intorc ca sa se prajeasca uniform, se adauga vinul, se acopera tigaia in care... »


  • Creier in aluat


    Se spala creierul si se curata de sange, apoi se pune la fiert in apa calda. Se scoate dupa cinci minute, se curata de pielite si se sareaza dupa s-a taiat felii groase. Se pipereaza, se trece... »


  • Inima sote cu piure de gulii


    Inima se pune la fiert in apa rece, se scoate cand intra furculita in ea, se taie felii groase de 1 cm, care se trec prin faina si se prajesc in ulei fierbinte. Se lasa in cratita in care s-au... »


  • Inima umpluta


    Se spala inima, se curata de zgirciuri, se pune pe un fund de lemn si se despica in doua. Se scoate singele din mijloc, se spala din nou si cu lama unui cutit ascutit se subtiaza inima ca sa capete... »


  • Limba la cuptor


    Se tine limba in apa rece o ora, dupa care se pune la fiert in apa rece. Se fierbe 20 de minute, apoi se curata de pielita tare de deasupra, se taie felii groase de 2-3 cm si se lasa pe o... »


  • Limba de porc inabusita


    Se pun limbile sa fiarba in apa rece, iar cand sunt gata se curata de pielita de deasupra si se taie felii groase de 2 cm. Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste in ulei. Cand devine... »


  • Limba cu masline


    Limba se spala si se pune la fiert cu apa rece. Dupa jumatate de ora, se curata limba, cat este calda de pielea aspra de deasupra, apoi se taie felii. Separat se dau in cateva clocote maslinele, se... »


  • Limba cu sos dulce


    Se spala limba, se pune la fiert in apa rece cu zarzavatul de supa curatat si spalat bine. Se fierbe cu putina sare o ora, dupa care se curata de pielea aspra si se taie felii. Zarzavatul se trece... »


  • Ficat cu sos italian


    Ficatul se spala, se taie felii groase, care se pun intr-o forma de sticla incasabila cu o cana de supa de zarzavat, sare, piper si o lingura de unt. Se tine la foc mediu o ora, dupa care se... »


  • Ficat impanat


    Ficatul se spala si se taie felii groase, care se marineaza o jumatate de ora in apa cu otet si sare. Se scot feliile, se impaneaza cu fasii subtiri de slanina, se trec prin faina si se prajesc in... »


  • Ficat umplut


    Se spala ficatul si se lasa in farfurie. Separat se pregateste o crema din untul frecat spuma in care se adauga miezul de chifla inmuiat in lapte dulce. In amestec se adauga verdeata tocata fin,... »


  • Tocana de ficat


    Se curata ceapa, se taie pestisori si se caleste cu o ceasca de ulei si putina apa. Se lasa sa fiarba inabusit, la foc mic, cel putin douazeci de minute, adaugand apa rece ca sa nu se arda. In... »


  • Rinichi la cuptor


    Rinichii se curata de grasime, se taie pe lung si se oparesc cu apa clocotita. Se lasa pentru o jumatate de ora in apa rece, dupa care se pun intregi intr-o tava cu unt si zarzavat de supa curatat... »


  • Rinichi sote


    Se curata rinichii de grasime, se taie in doua si se oparesc cu apa clocotita. Se tin o ora in apa rece ca sa-si piarda mirosul, dupa care se taie felii subtiri si se inabusa cu jumatate din... »


  • Rinichi cu sos de legume


    Se curata si se oparesc rinichii cu apa clocotita, dupa care se tin in apa rece o ora. intr-o cratita emailata cu peretii inalti se pune la incalzit uleiul, apoi se pun sa se inmoaie zarzavatul de... »


  • Rinichi cu ciuperci


    Se curata rinichii de grasime, se tin in apa rece cu o lingura de otet o ora, dupa care se spala iar si se taie felii subtiri. Rinichii se prajesc in unt cate doua minute pe fiecare parte, se scot... »


  • Rinichi cu smantana


    Se curata rinichii de pielite si de grasime, dupa care se clocotesc in apa cu sare zece minute. Separat se caleste ceapa tocata marunt, intr-o ceasca de ulei fierbinte, adaugandu-se putina apa... »


  • Rinichi cu mustar


    Se spala rinichii dupa ce au stat in apa rece cu otet o ora, apoi se taie in doua. Fiecare parte se unge cu mustar, sare si putin piper macinat. Se lasa cateva minute sa patrunda mustarul in carne,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda