DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Ciulama cu carne


    Se fierbe cateva ore ugerul. Zarzavatul de supa se adauga in oala dupa doua ore de fierbere. Cand este fiert, ugerul se taie felii subtiri, se lasa pe o farfurie, timp in care se pregateste o... »


  • Tocana de burta


    Se curata burta cu lama unui cutit bine ascutit, se spala in mai multe ape reci, se freaca usor cu malai si spala din nou. Se pune sa fiarba cu multa apa, pentru ca ulterior sa nu se mai adauge... »


  • Tocana de maruntaie


    Se pregatesc maruntaiele ca pentru orice alt fel de mancare. Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei fierbinte pana cand devine sticloasa, apoi se stinge sosul de ceapa cu bulion de rosii sau... »


  • Gaina umpluta


    Gaina se curata de fulgi, se goleste de intestine si de maruntaie, apoi se tine pe flacara mare ca sa se parleasca puful. Se freaca usor cu malai, se spala in mai multe ape reci si se sareaza usor.... »


  • Gaina cu sos meridional


    Gaina se curata de fulgi si de pene, se goleste de intestine si de maruntaie dupa care se parleste pe flacara mare. Se freaca usor cu malai, umbland cuatentie ca sa nu se rupa pielea, apoi se spala... »


  • Ostropel din carne de gaina


    Se spala carnea si se rumeneste in ulei incins, dupa care se acopera cu apa calda si se fierbe la foc mic o jumatate de ora. Se foloseste doar jumatate din cantitatea de ulei. In uleiul ramas se... »


  • Mancare rece de pasare


    Carnea se spala si se rumeneste in ulei incins, apoi se scoate pe o farfurie si se sareaza usor. Separat se pregateste sosul astfel: se taie ceapa pestisori si se caleste impreuna cu zarzavatul... »


  • Mancare de gutui cu carne de gaina


    Se curata carnea si se spala in apa rece, apoi se aureste in ulei incins. Se scot bucatile de carne pe o farfurie si se lasa pana cand se pregatesc gutuile. Gutuile se spala si se taie felii groase... »


  • Mancare de bame cu carne de gaina


    Se curata bamele de codite, se spala cu apa calda si se pun intr-un vas emailat. Se toarna peste ele un litru de bors clocotit si se lasa vasul acoperit zece minute. Se scot in alt vas si se spala... »


  • Gasca in aspic


    Se pregateste pasarea ca pentru orice fel de mancare, se spala in mai multe ape reci si se pune la fiert cu multa apa. Se fierbe descoperit cu putina sare, doua ore, dupa care se pune la fiert si... »


  • Gasca cu masline


    Se curata pasarea si se pune la fiert cu apa rece. Se inlatura spuma si se lasa carnea sa fiarba pana cand este buna de consumat. Se scot bucatile de carne pe o farfurie si se lasa pana cand se... »


  • Pui sote cu cartofi


    Se curata puiul de fulgi si pene, se trece peste flacara mare, apoi se freaca usor cu malai. Se goleste de intestine si de maruntaie, se spala si se taie bucati. Se incalzeste untul pe foc, se pun... »


  • Pui cu ciuperci


    Se curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie, apoi se spala in multa apa rece. Se taie bucati si se prajeste in unt. Carnea se sareaza usor inainte de a se praji. La fel se procedeaza... »


  • Papricas de pui


    Puiul se curata, se feliaza si se prajeste in ulei. Bucatile de carne se scot pe o farfurie, iar in uleiul ramas de la friptura se caleste o ceapa mare tocata marunt. Cand ceapa devine sticloasa,... »


  • Pui Marengo


    Se curata puiul si se spala, apoi se taie bucati care se prajesc in ulei incins. Se scoate carnea pe o farfurie, iar in uleiul ramas se prajesc felii de franzela taiate subtiri. Ciupercile se spala... »


  • Pui sote


    Se curata puiul, se goleste de intestine si maruntaie si se spala in mai multe ape. Se taie bucati care se prajesc in ulei incins. In uleiul ramas se adauga un pahar de vin alb si o ceasca de supa... »


  • Pui sote cu struguri


    Puiul se curata, se goleste de intestine si de maruntaie, apoi se spala in mai multe ape reci. Se taie bucati care se auresc in unt topit, impreuna cu maruntaiele. Cand carnea se poate consuma, se... »


  • Carne de vita a la Berna


    Carnea de vita se spala, dupa care se taie in cuburi. Se da la fript la foc tare, apoi se reduce flacara. Se toarna zeama de carne si se amesteca faina, boiaua si bulionul. Se pune capacul. Se taie... »


  • Ostropel de rata


    Se curata si se spala rata, se taie bucati, se sareaza si se inabusa intr-o cratita cu putina grasime sau ulei. Se lasa sa se rumeneasca, adaugind cite putina apa. Se taie cepele felii subtiri si... »


  • Tocanita de pui cu sos


    Se prepara sosul din ingrendientele de mai sus. Puiul fiert se aseaza pe un platou impreuna cu pastaile de fasole, iar deasupra se toarna sosul. Platoul se decoreaza cu frunze de coriandru. »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda