DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Mancare de pui cu ciuperci


    Puiul se desface bucati, se adauga sare, dupa care se dau prin faina si se pun intr-un vas cu 25 gr unt si 2 linguri ulei fierbinte. Vasul se baga la cuptor sau se lasa pe foc mic sa se rumeneasca... »


  • Tocana de pui


    Puiul se curata, se spala si se pune la fiert in apa clocotita, cu morcovul si ceapa taiata in doua. Dupa ce a fiert, se scoate din apa si se desface in bucati. Acestea se pun intr-un vas, pe foc,... »


  • Mancare de pui sote cu cartofi


    Puiul se taie bucati. Acestea se dau prin faina si se rumenesc putin in 50 gr unt, intr-un vas cu capac, la cuptor. Separat se curata cartofii, se taie sferturi si se pun in apa fierbinte cu sare... »


  • Mancare de pui cu vinete


    Puiul se taie bucati, se sareaza, iar apoi se da prin faina si se pune la prajit in ulei fierbinte. Vinetele se taie felii care se dau prin faina si se prajesc pe ambele parti in ulei. Se taie... »


  • Pui umplut in aspic


    Carnea, inafara de cea de pui, se pune la tocat, se adauga oul, sare, piper, patrunjel verde fin tocat si se amesteca totul bine. Puiul se umple cu compozitia rezultata. Se leaga cu sfoara, se... »


  • Ficatei de pui cu ciuperci


    Ciupercile se spala in cateva ape, dupa care se taie felioare si se pun la calit impreuna cu o ceapa tocata marunt in 25 gr unt. Cand incep sa se rumeneasca se toarna vinul, se adauga mararul tocat... »


  • Mancare de pui cu sos alb


    Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Se pune apoi la fiert cu 1,5 l apa si vin. Se adauga ceapa si morcovul tocate marunt, cateva boabe de piper si se lasa la fiert, pe foc mic. Separat, se... »


  • Mancare de pui cu sos de tarhon


    Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Se pune apoi la rumenit in doua linguri de unt, deasupra se toarna vinul si bulionul de rosii. Se sareaza si se pun frunzele de tarhon spalate si... »


  • Mancare de pui cu anghinare


    Puiul se taie in bucati, care se pun cu o lingura unt si o lingura ulei la inabusit, intr-un vas acoperit. Separat se curata anghinarea si se prepara sote. Ciupercile se spala si se pun cu 1... »


  • Mancare de gaina cu bame


    Bamele se spala si li se taie capacelele. Se pun apoi la oparit cu bors sau apa cu otet si se lasa sa stea asa 10-15 minute. Dupa aceea se clatesc cu multa apa rece. Gaina se curata, se spala si se... »


  • Mancare din carne de gaina cu smochine


    Gaina se curata,apoi se spala, si se taie bucati. Ceapa se toaca marunt si se pune impreuna cu bucatile de carne intr-un vas cu unt. Se aseaza vasul pe foc mic si se lasa totul la inabusit pana... »


  • Gulas ardelenesc de gaina


    Pulpele si aripile precum si maruntaiele de la pasare se pun intr-un vas cu 50 gr unt sau untura si cu ceapa tocata foarte subtire. Se acopera totul cu un capac si se lasa pe foc foarte mic, pana... »


  • Praz umplut cu carne de gaina


    Bucatile de praz, se curata de prima foaie, apoi se taie partea alba in bucati lungi de 7-8 cm. Se pun la oparit pana cand ies tuburile din interior. La umplut se folosesc doar acestea din urma.... »


  • Mancare din carne de gaina cu gutui


    Carnea de gaina taiata bucati se rumeneste cu o lingura de unt si o ceapa tocata marunt. Se acopera vasul cu capac si se lasa la foc mic. Se amesteca, iar dupa ce apa a scazut iar ceapa si-a... »


  • Mancare de cocos cu vin


    Se ia un cocos tanar si se taie in bucati. Ceapa se toaca marunt, slanina se feliaza si se pun impreuna cu 30 gr unt si 3 linguri ulei la inabusit pe foc mic. Cand carnea incepe sa se rumeneasca,... »


  • Mancare de rata cu masline


    Se taie bucati rata si se pune la rumenit cu unt si putina apa, la cuptor. Se acopera cu un capac si se lasa acolo aproximativ 2 ore. Cu 15 minute inainte de a fi gata, se adauga maslinele, feliile... »


  • Rata umpluta


    Ficatei, slanina si patrunjelul se toaca marunt si se amesteca cu sare si piper. Rata se curata, se spala si se umple cu amestecul obtinut, se leaga cu ata si se unge cu unt. Se introduce in cuptor... »


  • Mancare de rata cu ceapa


    Rata se frige in cuptor intr-un vas cu unt si un pahar cu vin alb. Vasul se acopera cu capac, iar din cand in cand se mai uda rata cu sosul din tava. Arpagicul se curata si se fierbe in apa cu sare... »


  • Gasca cu mere


    Gasca se curata si se spala iar dupa aceea se unge in interior si in afara cu unt. Se potriveste de sare si se umple cu feliute de mere calite in prealabil in putin unt. Se pune gasca astfel... »


  • Mancare din carne de gasca cu caise uscate


    Bucatile de gasca (pipota, pulpele ai spatele) se rumenesc in ulei si se toarna deasupra apa cat sa le acopere. Se lasa sa fiarba in cuptor. Caisele se usca si se tin in apa cateva ore sa se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda