DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Piept de gasca cu ficat si ciuperci


    Carnea se toaca impreuna cu paine in masina de tocat. Ficatul se taie felii, iar ceapa tocata si rumenita in putin unt se adauga in carne. Se pun galbenusuri, sare si piper si se amesteca totul... »


  • Curcan umplut


    Curcanul se curata, se spala si se pudreaza cu sare dupa care se lasa o ora. Separat se prepara umplutura. Ficatul se pune la rumenit cu o lingura unt, apoi se adauga ceapa tocata la calit. Se... »


  • Rasol de vaca cu sos de ciuperci


    Rasolul se pune la fiert in apa clocotita si se curata de spuma. Dupa o ora de fiert, se adauga zarzavatul curatata si tocat marunt langa rasol, la fiert, pe foc mic. Separata se prepara un sos de... »


  • Muschi de vita sote


    Muschiul se taie felii mai groase, se presara cu piper, se ung cu ulei pe ambele parti si se lasa sa stea o ora. Se pun apoi intr-o tigaie cu ulei fierbinte pe foc mic si se intorc din cand in... »


  • Antricoate de vacuta cu legume


    Antricoatele se pun la rumenit in ulei sau untura, pe amandoua partile. Se scot apoi si se pun pe o farfurie. in vasul in care s-au rumenit se pune o ceapa tocata marunt, un morcov maruntit si se... »


  • Sos de masline si ciuperci cu muschi de vaca


    Muschiul se curata de pielite, se sareaza si se pipereaza dupa care se lasa deoparte. Se pune ulei, intr-un vas, se adauga slanina taiata bucatele, dupa care se asaza vasul pe foc mic. Cand s-a... »


  • vinete umplute


    Vinetele se taie pe lungime si se scobesc de miez, care se taie cubulete. Se taie si pieptul de pui si se toaca ceapa. Intr-o tigaie se incing doua linguri de ulei, in care se pun cateii de usturoi... »


    Vinete umplute
  • Lemony nuggets


    Pieptul de pui se taie pe latime, in fasii de cca 1 cm latime si se freaca cu zeama de lamaie, sare si piper. Ouale se bat cu un praf de sare si unul de piper. Intr-o tigaie se incinge ulei si se... »


    Lemony nuggets
  • Tocatura moldoveneasca din carne de vaca


    Carnea se pune la fiert si se trece apoi prin masina de tocat carne. Se curata si se toaca marunt ceapa si se pune la rumenit intr-un vas cu putina untura, dupa care se adauga vinul alb, faina,... »


  • Musaca de vinete cu carne


    Ceapa tocata se pune intr-un vas impreuna cu 50 gr unt si se lasa sa se inmoaie, fara a se rumeni insa. Intre timp, se trece carnea prin masina de tocat si se adauga apoi peste ceapa si se acopera... »


  • Musaca de carne si cartofi


    Ceapa se toaca si se pune intr-un vas impreuna cu unt si se lasa sa se inmoaie, fara a se rumeni insa. Carnea se trece prin masina de tocat si se adauga apoi peste ceapa dupa care se acopera cu un... »


  • Musaca greceasca


    Vinetele se curata de coaja si se feliaza, pe lungime. Se oparesc apoi feliile in apa clocotita, dupa care se sterg si se prajesc in ulei fierbinte. Separat, se marunteste carnea si se amesteca cu... »


  • Praz umplut cu carne


    Prazului i se taie partile verzi, se curata de prima foaie si se taie apoi in felii lungi de 7-8 cm. Se pune la oparit si se apasa cu degeteul in mijlocul bucatilor ca sa iasa celelalte tuburi din... »


  • Carne de vaca inabusita


    Carnea se taie in felii subtiri. Acestea se pun la prajit in putina untura. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot pe o farfurie si se adauga in untura ramasa cepele taiate in felii foarte... »


  • Tocanita ardeleneasca din carne de vaca


    Carnea se curata de pielite si se taie in bucati. Se pun bucatile intr-un vas cu untura sau ulei sis e lasa pe foc mic, pana ce carnea se albeste pe toate partile. Se lasa apoi la rumenit pe foc... »


  • Mancare de carne cu vinete


    Se taie carnea bucatele mici, care se rumenesc in 3 linguri ulei, apoi se scot si se pun deoparte. in uleiul care a ramas se pune o ceapa tocata marunt si rosiile curatate de pileite si seminte. Se... »


  • Mancare de carne cu arpagic


    Carnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu ceapa tocata intr-un vas cu ulei si se lasa acoperita sa se prajeasca. Se adauga apoi pasta de rosii, sare, piper, vinul si apa fierbinte cat sa... »


  • Cotlet de vitel cu smantana


    Cotletele se asaza intr-un vas, cu ulei fierbinte. Se lasa la foc mic, la prajit, pe ambele parti.Vinetele se taie felii si se dau apoi prin faina, dupa care se pun la prajit in ulei. Dupa ce s-au... »


  • Cotlet de vitel cu branza rasa


    Ceapa se taie felii subtiri si se pune intr-un vas cu unt fierbinte, pe foc mic, fara a se lasa sa se rumeneasca. Cotlelele se pun intr-o tava mare, se adauga peste ele ceapa, se presara un strat... »


  • Escalop dobrogean cu sos de rosii si ciuperci


    Feliile de carne se pun la rumenit in unt fierbinte. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, feliile se scot pe o farfurie. Separat se toaca ceapa si ciupercile si se pu la rumenit in untul ramas de... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda