Retete

  • Verdeturi cu carne de miel


    Se prepara sosul ca la miel cu spanac si se strecoara peste carne. Ceapa si usturoiul verde se taie mare, se calesc in ulei si se adauga peste carne. Se determina gustul cu sare si piper si se lasa... »


  • Ardei umpluti in stil spaniol


    1. Incingeti uleiul intr-o tigaie medie cu fund gros,adaugati ceapa,usturoiul si condimentele;gatiti-le pana ceapa se inmoaie si devine sticloasa. Adaugati orezul,amestecati-l sa se imbrace in... »


    Ardei umpluti in stil spaniol
  • Snitel de porc mistret


    Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in untura sau ulei si 100 ml de apa. Se adauga baitul si se continua fierberea cca 30 min. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin, piper si unt. »


  • Verdeturi cu carne de miel


    Se prepara sosul ca la miel cu spanac si se strecoara peste carne. Ceapa si usturoiul verde se taie mare, se calesc in ulei si se adauga peste carne. Se determina gustul cu sare si piper si se lasa... »


  • vinete pane cu sunca si cascaval


    Feliile de vinete se trec prin 75 g de faina si se lasa 2-3 min pentru a absorbi faina. Fiecare felie de vanata se asaza intre o felie de cascaval si o felie de sunca, apoi se trec prin restul de... »


  • vinete pane cu sunca si cascaval


    Feliile de vinete se trec prin 75 g de faina si se lasa 2-3 min pentru a absorbi faina. Fiecare felie de vanata se asaza intre o felie de cascaval si o felie de sunca, apoi se trec prin restul de... »


  • Ciolan cu bere si garnitura de cartofi


    a) Preparare carne: 1. Curatam ciolanul, il saram si piperam bine. 2. Punem in ceaun (cratita) untul, usturoiul. Prajim ciolanul pe ambele parti. 3. Cind e rumenit pe amble parti, punem zeama de... »


    Ciolan cu bere si garnitura de cartofi
  • Mazare cu prosciutto cotto si mozarrella


    1. Am taiat prosciuto cotto bucatele si l-am pus in tigaie sa se topeasca grasimea, cind incepea sa se coloreze am deglasat cu vin alb sec; 2. Cind vinul s-a evaporat am adaugat mazarea congelata... »


    Mazare cu prosciutto cotto si mozarrella
  • Papricas de pui picant cu masline


    Mod de preparare: 1.Se caleste ceapa,se adauga si un catel de usturoi tocat ; 2. Se adauga bucatile de carne si se pun doua cani cu apa, se lasa putin la fiert; 3. Peste cele trei oua se adauga un... »


    Papricas de pui picant cu masline
  • My job - Ragu de taur


    Cantitatile de mai sus sunt pentru mai multe persoane, pentru un numar mai redus , scadeti doar din cantitati in egala masura ) Sa incepem: 1. tocam morcovii ceapa si telina in bucati mari si le... »


    My job - Ragu de taur
  • Salad cu piept de pui


    A. SALATA 1. Se pregatesc salata , rosile, castravetii ,real bacon (slanituta prajita bine pina devine usor uscata si foarte crocanta), brinza cheddar (merge si alt style de brinza), crutoane.... »


    Salad cu piept de pui
  • Pulpa de miel la cuptor


    1. Curatati pulpa de pielite, spalati-o si scurgeti-o de apa. 2. Stergeti-o cu un servet, apoi ungeti-o cu ulei si presarati-o cu sare, piper, cimbru si coriandru macinat. 3. Puneti-o intr-o tava... »


  • Cotlete impanate


    1. Curatati carnea de pielite, spalati-o si scurgeti-o de apa. 2. Taiati morcovii in bastonase, apoi in segmente de circa 3 cm. 3. Curatati, spalati si taiati ceapa in segmente de circa 3 cm. 4. Cu... »


  • Rulada de miel cu chimen si miere


    1.Scoateti cu grija carnea de pe coaste, in asa fel incat sa ramana in bucata intreaga. 2. Trebuie sa obtineti "o foaie" de carne, aproximativ de forma dreptunghiulara, cu lungimea de 20-25 cm si... »


  • Cotlete mediteraneene


    1. Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o si stergeti-o de apa. 2. Presarati-o cu sare si piper, apoi ungeti-o cu miere 3. Puneti cotletele intr-o tava si coaceti-le in... »


  • Miel la gratar cu maioneza de usturoi


    1. Taiati carnea de miel in bucati potrivite, spalati-o usor si puneti-o intr-un castron. 2. Pune-ti intr-un castronas coriandrul, cimbru, scortisoara, nucsoara, cuisoarele si piperul macinat, apoi... »


  • Pulpa de miel cu dovlecei


    1. Curatati pulpa de pielite, dezosati-o, condimentati-o cu sare si piper, presarati-o cu cimbru taiat marunt si rulati-o strans. 2. Puneti ruloul la frigider pentru 15 minute, pana cand pregatiti... »


  • Sos pentru carne de pui pregatita la gratar


    1. Se topeste untul intr-o tigaie, se zdrobeste usturoiul cu latul lamei unui cutit si se caleste putin pt aroma, 2. se scoate usturoiul si se pune ceapa la calit 1/2 de minut, 3. se adauga... »


  • Pachetele de miel cu verdeata


    1. se curata leurda si ceapa, si se toaca marunt 2. se amesteca cu cascavalul dat prin rozatoare si cu oul 3. se pune pe fiecare bucata de carne cate 2 linguri de amestec de verdeturisi se... »


  • Cotlete mediteraneene


    1. se curata carenea de pielite si tendoane, se spala si se sterge de apa 2. se presara cu sare si piper si se unge cu miere 3. se pun cotletele intr-o tava si se coc la foc potrivit impreuna cu... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda