Retete

  • Pulpa de miel umpluta cu masline


    Este ideal ca pulpa sa fie umpluta 1-2 zile in avans si tinuta la frigider. Se amesteca (eventual in procesor) maslinele, usturoiul, rosmarinul, uleiul si coaja de lamaie pana devin pasta. Se... »


  • Pui cu Legume (salata)


    Taiati puiul bucatele cam de marimea unei imbucaturi. Intr-o tigaie puneti un pic de ulei (eu folosesc un wok - tigaie chinezeasca - care e ca o semi sfera turtita un pic pe fund - e excelenta ca... »


  • Dovlecei umpluti cu carne


    Se iau atatia dovlecei mijlocii cate personae sunt, daca sunt prea mari se taie in doua. Se curata prin razuire si se scobesc de miez. (Acesta se poate folosi la alt preparat daca nu este prea... »


  • Friptura impletita


    1. Cureti bucatile de carne de pielite, le speli, apoi le stergi cu un prosop curat, le asezi pe masa de lucru si le prinzi capetele cu o scobitoare. 2. Incepi sa le impletesti. 3. Pui friptura... »


  • Creier prajit


    Creierul se tine in apa rece 30-40 minute, dupa aceea se curata de pielita de deasupra, se pune in cratita, se toarna apa rece cit sa-l acopere, se adauga 1-2 linguri de otet, sare, 2 foi de dafin... »


  • Piept de pui cu fasole verde


    1. Se prepara chutney-ul de tomate. 2. Se decojesc tomatele, se taie sferturi, si se curata de seminte. 3. Se decojesc merele si se taie bucatele, la fel ca telina si ardeiul iute. 4. Se asaza... »


  • Medalioane cu fasole verde


    1. Se sterge carnea, se taie in 8 medalioane si in jurul fiecaruia din ele se potriveste cate o felie de bacon, se fixeaza. 2. Se unge cu un amestec de miere, ghimbir si sos de soia; se lasa sa se... »


  • Coaste de porc cu sos


    1. Se taie marunt ceapa (sau se da pe razatoare) 2. Se amesteca apoi ceapa cu uleiul, pasta de tomate si sucul de rosii. 3. Se adauga usturoiul zdrobit, vinul, sosul Worcester, mustarul, cimbrul,... »


  • Iepure sicilian


    Trecem bucatile de carne prin faina, apoi le asezam in tigaie, intr-un singur strat si le rumenim in 3 linguri de ulei, la foc iute, pentru 4-5 minute. Separat calim in 5-6 lg ulei ceapa, telina,... »


    Iepure sicilian
  • Tocanita cu rulouri de vita


    Pe bucata de mushi de vita crud taiat foarte foarte subtire am ras morcovul si telina si am format rulouri. A pus vasul de lut direct pe flacara, am incins ulei de orez, am rumenit rulourile,... »


    Tocanita cu rulouri de vita
  • Puicuta cu vin (à la Jurassiene)


    Puicuta asta se pregateste cu un vin alb din regiunea Jura/Franta Eu am folosit un Chardonnay-Côtes du Jura Taiem bucati gainuta. Saram si piperam. Rumenim bucatile bine în unt. Adaugam ceapa... »


    Puicuta cu vin  (à la Jurassiene)
  • Rata marinata cu legume


    Pentru marinata: Pieptul de rata se taie fasii mari. Fasiile se ung cu curry si se presara cu oregano, busuioc si cimbru, dupa gust. Se pun intr-o farfurie adanca si se toarna vinul spumant sec... »


  • Costite de porc la cuptor cu cartofi bombay


    1. Se amesteca in robotel: 3 catei de usturoi, 3 ardei iuti seci (el a zis si 3 ardei iuti proaspeti dar eu nu aveam). 2. Se ung costitele cu amestecul de si se tin o ora la frigider dupa care se... »


    Costite de porc la cuptor cu cartofi bombay
  • Friggione rapid cu perisoare


    Se ia o cratita mai inalta, cu capac, si pe fundul ei se pun rosiile scurse, zdrobite putin. Ardeii se spala, se curata de cotor, seminte, filamente si se taie bucati mai mari. Se adauga peste... »


    Friggione rapid cu perisoare
  • Pui cu ardei mici sau gogosari murati


    Puiul, curatat bine de grasime si de pielite si taiat in felii subtiri, se caleste la foc iute. Dupa ce s-au prajit toate bucatile rapid (ca sa-si pastreze sucurile in interior), se aseaza toate... »


    Pui cu ardei mici sau gogosari murati
  • Piept plin cu crema de branza


    Se spala, se scutura si se toaca patrunjelul. Se toaca frunzele de hasmatuchi. Se amesteca untul cu crema de brinza, patrunjel si 2/3 din cantitatea de hasmatuchi. Se spala si se sterg fileurile si... »


  • pui umplut cu ciuperci si ananas


    Se pune puiul intr-o forma ce merge la cuptor se unge cu delikat, mirodenii ce aveti in casa puneti usturoiul in interiorul puiului cat si prin taieturile realizate cu cutitul la fantezia dvs. De... »


  • Pui cu sos alb


    Untul se pune la topit intr-o craticioara,puiul se portioneaza in cubulete, si se adauga peste unt, pana cand acesta isi schimba culoare. Cand bucatile de pui se imbiba cu untul topit, se adauga... »


    Pui cu sos alb
  • Piept de pui umplut cu ciuperci


    Umplutura Se incinge tigaia, se pun o jumatate de lingura de ulei de masline si o jumatate de nuca de unt la topit. (de restul mai avem nevoie mai tarziu). Doi catei de usturoi intregi dar... »


    Piept de pui umplut cu ciuperci
  • Ostropel de pui


    Pulpele se sareaza si pipereaza. In putin ulei de masline se pun la prajit sub capac pana se rumenesc. Dupa ce s-au rumenit se adauga vin alb si se lasa asa pana se evapora. Le soatem din cratita... »


    Ostropel de pui
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda