Retete

  • Jambalaya


    1. Ciupercile se calesc in ulei de masline sau ulei vegetal apoi se pun deoparte. 2. Ceapa taiata si carnatul (sau sunca sau baconul) se calesc impreuna pana cand ceapa devine translucida si... »


    Jambalaya
  • Cotlete de porc, sos dovleac si caise


    Cotletele se sareaza si pipereaza si se pun in tava la cuptor pana se rumenesc bine (eu le-am tinut cca 30 minute la 350F). Ceapa se caleste in ulei cca 5 minute. Se adauga putina apa si tot sucul... »


    Cotlete de porc, sos dovleac si caise
  • Snitel de porc cu sos vanatoresc


    Curatam ciupercile si le taiem felii. Ceapa se curata si se taie solzisori. Ardeii se curata de seminte si se tie fasii mici. Carnea o spalam, o stergem, saram si piperam. O frigem pe grill in... »


    Snitel de porc cu sos vanatoresc
  • Stufat de ied


    Se spala carnea si se taie in bucati potrivite, care se rumenesc in unt sau in ulei. In grasimea ramasa se pun firele de ceapa si usturoi curatate, spalate, legate in opturi sau in cercuri. Cind... »


  • Snitel egiptean


    Carnea o taiem felii subtiri o spalam si uscam cu hirtie de bucatarie. Ceapa o punem la mixer si o facem piure, apoi adaugam zeama de la lamaie, sare si piperul. Feliile de carne le adaugam la... »


    Snitel egiptean
  • Pulpe imbracate


    Le-am curatat de piele iar apoi am impins carnea spre capat pt a scoate un pic de os afara. Intr-o tigaie am pus putin ulei, am pus pulpele acolo le-am dat cu sare si piper si le-am prajit... »


    Pulpe imbracate
  • Fricassee de pui cu mazare si praz (ciulama)


    Pieptul se pune la fiert, cam jumatate de ora impreuna cu sarea si foaia de dafin. Se scoate din supa si se taie cubuletze, supa se strecoara si se pun deoparte 400 ml. Intr-o cratita se incinge... »


  • Pui sote cu varza de Bruxelles


    Am fiert intai pieptul de pui. Varza de Bruxelles, in stare cruda, se curata, se taie cotoarele shi se opareste in apa cu sare. Carnea de pui, am taiat-o in bucati potrivite am pus unt la topit in... »


    Pui sote cu varza de Bruxelles
  • Gulas secuiesc


    1. Daca varza e foarte sarata se opareste inainte de a se folosi. A mea nu e prea sarata, deci am folosit-o ca atare. Se caleste ceapa, pana se inmoaie putin. Se adauga carnea si caleste si ea... »


    Gulas secuiesc
  • Ragu de pui cu mango


    1. Incepem prin a taia carnea fasii lungi, apoi o prajim bine in ulei de masline. Scoatem pe farfurie si tinem la cald. 2. In aceiasi tigaie cu ulei frigem ciupercile taiate fin cu un catel, doi de... »


    Ragu de pui cu mango
  • Porc cu portocala si martini


    Radeti coaja de la o portocala (daca portocala e mare, radeti numai 1/2 din portocala). Stoarceti sucul de la 2 portocale. Celelalte 2 decojiti-le si taiati-le in sferturi. Sarati cotletele,... »


    Porc cu portocala si martini
  • Tocanita poloneza


    Am taiat carnaciorii in felii, cartofii in cubulete si morcovii in rondele. Am tocat ceapa si am taiat prazul rondele. Intr-o cratita maricica, am topit untul. In el am prajit carnaciorii. Apoi am... »


    Tocanita poloneza
  • Tocanita de vitel in sos de vin cu cartofi


    Curatam catofii si ii taiem patrtele. Spalam carnea. Calim ceapa,adaugam 2 linguri de pasta de ardei pus la borcan de casa. Adaugam carnea taiata cubulete. Adaugam vinul. Punem capac si lasam sa se... »


    Tocanita de vitel in sos de vin cu cartofi
  • Ciolan de porc cu salata de cartofi


    1. Ciolanele de porc (se pot lua si de vitel) le-am aburit in prealabil, ca sa devina pielea ciolanului mai moale. Putem taia pielea crucis, sa avem la urma un aspect mai frumos al soricului. 2.... »


    Ciolan de porc cu salata de cartofi
  • Curry Chicken, Pui cu Curry


    1. Se taie puiul fasii subtiri. 2. Se incinge o tigaie cu putin ulei si se pune puiul. Nu se atinge pana nu se desprinde usor din tigaie, apoi se intoarce sa se rumeneasca si pe partea cealalta,... »


    Curry Chicken, Pui cu Curry
  • Piept de pui cu ghiveci de orez si legume


    1. Pregatim orezul iar legumele le curatam, spalam si tocam dupa dorinta. 2. Curatam pieptul de eventuale oscioare, pielite si condimentam pe ambele parti cu sare si piper. Se se prajeste in ulei... »


    Piept de pui cu ghiveci de orez si legume
  • Cotlet de porc cu legume si sos de lamaie


    Se taie cotletul de-a lungul, se bate putin si se condimenteaza. Legumele congelate se amesteca cu oul si cascavalul ras. Se umple cotletul, se prinde cu scobitori sau se coase cu ata de... »


    Cotlet de porc cu legume si sos de lamaie
  • Piept de pui cu gutui si cimbru


    1.Pieptul de pui se sareaza se pipereaza.Se pune la prajit in uleiul incins ,si pe o parte si pe cealalta. Se scoate pe o farfurie. 2.In acelasi ulei se pune ceapa tocata marunt, zaharul, faina. Se... »


    Piept de pui cu gutui si cimbru
  • Hasenpfeffer (ragout de vinat)


    1. Portionam carnea, o frecam cu sare si piper, apoi o tavalim prin faina. 2. Prajim cepele si costita in uleiul incins, scoatem si lasam pina la urma cand va urma sosul. 3. Acum, tot in oala asta... »


    Hasenpfeffer (ragout de vinat)
  • Cotlete de porc la tava


    Se pun cotletele la fiert cateva minute pana isi schimba culoarea. Intr-o cratita mica se pune putin ulei si se caleste usturoiul care a fost taiat feliute subtiri. Dupa ce s-a rumenit putin se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda