DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Cotlete cu sos picant


    Intr-o cratita, se prajesc cotletele in ulei incins. Intre timp, rosiile curatate de pielita si seminte se dau intr-un clocot, se paseaza si se pun din nou la fiert cu vinul, sarea si piperul.... »


  • Picadillo


    Carnea tocata, ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc in doua linguri de ulei de masline. Se adauga chile verde sau conservat taiat marunt, sosul de rosii, vinul, stafidele si maslinele taiate... »


    Picadillo
  • Pui marocan


    Se taie puiul in 4-5 bucati.se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei si se pune puiul la rumenit. Se adauga usturoiul. Cartofii se pun la fiert timp de 3 min, se... »


    Pui marocan
  • Vitel in mantou de foi


    Se decongeleaza aluatul de foi. Ciupercile uscate se inmoaie in apa calda. Se amesteca pesmetul cu branza de vaci, cubulete de ardei gras calit inainte putin, unt, verdeata, sare, piper. Frunzele... »


    Vitel in mantou de foi
  • Pui cu sunca si ciuperci


    Incalziti cuptorul al 180*C. Topiti untul si turnati-l in tava. Adaugati usturoiul. Asezati pieptul de pui in tava. Peste fiecare portie asezati 2 felii de sunca si ciuperci. Presarati cu putin... »


    Pui cu sunca si ciuperci
  • Iepure de vanat cu ceapa


    Carnea, taiata in bucati de marime mijlocie, se pune intr-o cratita de la suprafata, se presara, apoi cu 1/2 lingurita cu sare, se adauga 3-4 linguri cu zeama de la marinare sau apa simpla si se... »


  • Sote de berbec


    Se taie carnea in bucatele mici de forma cuburilor, se pun intr-o cratita cu o lingura de untura, cu ceapa taiata felii subtiri, piper, sare, cimbru si un pahar apa. Se lasa sa fiarba pina ce scade... »


  • Ciolan afumat cu sos de soia (chinezesc)


    Se toaca marunt usturoiul, ghimbirul si ardeiul iute, iar usturoiul verde se taie bucatele. Se taie feliile de ciolan/sunculita in bucati mai mici. Se toarna putin ulei intr-o tigaie si se calesc... »


    Ciolan afumat cu sos de soia (chinezesc)
  • Scaloppine al marsala (fileuri cu vin)


    Se pune la topit untul (50 gr) intr-o tigaie. Apoi se trece carnea prin faina. Feliile de carne de vitel foarte frageda, se se pun la prajit in unt, sunt suficiente 3 minute pe o parte si 3 pe... »


    Scaloppine al marsala (fileuri cu vin)
  • Rulada de porc cu usturoi


    Se caleste ceapa de apa cu usturoiul tocate, in 2 linguri de unt Se sareaza si pipereaza carnea pregatita. Amestecam cepa si usturoiul dupa ce se racesc putin cu verdeata tocata eu am pus numai... »


    Rulada de porc cu usturoi
  • Rulada de porc cu sos de caise


    Muschiul de porc se taie in doua. Se adauga baconul, patrunjelul peste bacon, se adauga caisele uscate taiate in jumatati. Se ruleata si se leaga cu ata de bucatarie, o data in lungime iar il... »


    Rulada de porc cu sos de caise
  • Mancare de praz cu carne de vitel


    Se spala prazul si se taie in bucati de 1 cm - 1,5 cm grosime. Acestea se oparesc in apa fiarta cu sare timp de 2 minute. Intre timp se toaca ceapa solzisori si se caleste impreuna cu delikatul si... »


    Mancare de praz cu carne de vitel
  • Tochitura din maruntaie de pui


    Se apala maruntaiele de pui si se acopera cu apa, apoi se pun la fiert cu un praf de sare. n momentul cand da in primul clocot, se spumeaza si se adauga condimentul de legume deshidratate si se... »


    Tochitura din maruntaie de pui
  • Friptura de vacuta in sos cu bere


    Se amesteca 2 linguri amidon cu o lingura ulei, apoi se tavalesc bucatile de carne prin el, apoi se prajeste bine pe toate partile in 2 linguri ulei. Se scot din tigaie, iar in uleiul ramas se... »


    Friptura de vacuta in sos cu bere
  • Scallopine alla marsala (cotlet de vitel in sos de vin)


    Intr-o tigaie mare rumenesc un ardei gras rosu si ciupercile taiate felii cu usturoi dupa gust, sare, piper. Adaug o lingura otet balsamic Modena. In alta tigaie frig cotletele infainate in unt,... »


    Scallopine alla marsala (cotlet de vitel in sos de vin)
  • Pui maryland la tava (reteta lui jamie oliver)


    Puneti porumbul, fasolea jumatate boabe,jumate zdrobita int-o tava medie. Pieptul de pui batut l-am rulat cu 2 feliute de banane l-am indesat printre boabe si am turnat deasupra vinul si smantana.... »


    Pui maryland la tava (reteta lui jamie oliver)
  • Papricas de pui cu smantana


    Carnea se prajeste in ulei, pe toate partile, doar pana se coaguleaza sangele. Se scoate si se pastreaza intr-un loc cald. In grasimea ramasa se caleste ceapa tocata, adaugand si sarea, pana... »


  • Bibilica cu mere


    Carnita de bibilica se transeaza dupa gust (eu am dezosat pieptul si l-am impartit in doua), se condimenteaza cu sare si piper, se stropeste cu o lingura de ulei de masline, se infoliaza si se lasa... »


    Bibilica cu mere
  • Piept de curcan cu sos de piper rosu


    Pentru inceput, puneti la inmuiat piperul rosu in vinul alb. Pentru a risipi orice temeri legat de faptul ca mancarea ar putea fi prea picanta, precizez ca piperul rosu nu este iute, dar este... »


    Piept de curcan cu sos de piper rosu
  • Felii de vita cu sos de vermut alb


    Se incinge uleiul de masline si se trag la tigaie feliile de carne. In timpul prajirii, se condimenteaza carnea cu sare si piper, pe rand, pe ambele fete. Odata ce carnea se rumeneste usor, se... »


    Felii de vita cu sos de vermut alb
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda