DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Rulouri de piept de curcan cu prune si gutui


    Se taie carnea in 8 felii pe cat posibil egale, care se bat cu ciocanul pentru snitele, se sareaza si se pipereaza. Se ung feliile astfel pregatite cu mustar, si pe fiecare se aseaza prune,... »


    Rulouri de piept de curcan cu prune si gutui
  • Carne de vitel in sos de portocale


    Se pune pe foc otetul, zaharul si ceapa pana se caramelizeaza. Se adauga zeama de vaca, sucul de portocale, sarea si piperul si se mai lasa inca 5 min. Eu am vrut sosul un pic mai gros si am... »


  • Pulpa de miel glasata


    Se curata carnea, se spala, se usuca si se aseaza intr-un vas potrivit ca marime. Se amesteca toate ingredientele pentru sosul marinat, se toarna peste carne si se lasa vasul la rece de seara pana... »


  • Cotlet de miel aromat


    Se amesteca toate ingredientele pentru sosul marinat intr-o craticioara, cu exceptia usturoiului si se fierb 5 minute la foc potrivit. Dupa racire se adauga usturoiul zdrobit. Se curata cotletele... »


  • Scaloppine Pizzaiola


    Carnea se taie in felii subtiri si se bate bine dupa care se pune pe gratar. Usturoiul, capere si maslinele se calesc in uleiul de masline, dupa care se adauga si rosiile si se paseaza cu o lingura... »


  • Boeuf bourguignon cu taitei


    Boeuf bourguignon se mai numeste si vita burgundeza si este un preparat frantuzesc traditional. Este un fel de mancare din categoria celor care erau mancarurile traditionale ale taranilor si au... »


    Boeuf bourguignon cu taitei
  • Pulpa de iepure cu ciuperci


    Se curata bine pulpele de iepure, se pudreaza cu sare si piper, se freaca cu boia si se dau la cuptor intr-o tava unsa cu ulei. Se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti circa 15 minute si se scot... »


  • Caserola cu vinete si tocatura


    Vanata se taie felii pe lungime (fara a curata coaja), cam de 5 mm grosime. Se sareaza pe ambele parti si se pune la scurs cam 30 min. Ceapa uscata si ceapa verde se taie marunt si se pune la... »


    Caserola cu vinete si tocatura
  • Rulouri din piept de pui in vin


    Jumatatile din piept de pui se taie in jumatate pe lungime, fara a separa cele 2 parti. Inainte de a-l taia, insa, indepartati muschii pieptului (e vorba de 2 muschiuleti care par a se desprinde... »


    Rulouri din piept de pui in vin
  • Vita usturoiata cu ardei gras verde


    Margarina se pune intr-o tigaie si se topeste, se adauga ceapa taiata marunt, usturoiul, cimbrul, sarea si piperul, se calesc toate pana ceapa devine aurie cam 3- 5 minute la foc portivit-mare.... »


    Vita usturoiata cu ardei gras verde
  • Tochitura brasoveana


    Ceapa se caleste pestisori se stinge cu supa de oase si apoi se pune la fiert carnea taiata bucati mici. Se poate si invers: Carnea se prajeste in 2 linguri untura apoi ceapa si apoi se stinge cu... »


  • Rulada de carne


    Se feliaza carnea, se bate cu ciocanul de snitele pentru a o subtia si netezi. Felia de carne trebuie sa fie dreptunghiulara. Se aseaza pe mijlocul bucatii de carne castraveti murati taiati pe... »


  • Muschiulet de vaca


    Se curata muschiul de pielite si se pune intr-o cratita smaltuita, cu zarzavatul curatat, taiat felii si putina sare. Se acopera cu apa calda si se lasa sa fiarba sub capac pina se fragezeste,... »


  • Musaca greco-italiano-pontica


    Ceapa si usturoiul se toaca si se calesc usor cu un strop de ulei; cand ceapa a devenit sticloasa se adauga carnea tocata, si se lasa pana se se evapora apa lasata si incepe sa sfaraie; se stinge... »


    Musaca greco-italiano-pontica
  • Ardei copti, cu pui si smantana


    Ardeii se coc. Ceapa se taie marunt si se caleste in unt. Se adauga faina si bulionul desfacut intr-o ceasca de apa si dupa 5 minute torni smintina si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Carnea se... »


    Ardei copti, cu pui si smantana
  • Escalop cu ciuperci


    Carnea se bate un pic, se condimenteaza cu sare, piper apoi se da usor prin faina; se pune la prajit in unt (eu folosesc unt+ulei); se lasa la rumenit. Se scot bucatile prajite pe ambele parti pe... »


    Escalop cu ciuperci
  • Pui pe cartofi, la cuptor


    Am facut bucati puiul si l-am pus peste/ printre cartofi întregi si jumatati, ceva ulei de folarea soarelui, putina apa si putin vinut alb, apoi am condimentat la greu cu: -sare de mare -usturoi... »


  • Miel betiv


    Punem in cratita carnea cu toate ingredientele mai putin berea si rosiile Rosiile (rosia) tocate le punem pe deasupra, apoi dam la cuptor. Cand s-a format sosul adaugam si berea, mai lasam nitel si... »


    Miel betiv
  • Perisoare din piept de pui cu sos de rosii


    1. Se toaca la robot pieptul de pui cu verdeata, ouale crude, painea inmuiata in lapte, 1 ceapa, sarea piperul. 2. Intr-un vas cu fundul gros se incinge uleiul, se adauga 1 ceapa mica tocata... »


  • Berbecut cu legume


    Se curata ceapa şi se fierbe mazărea in cazul in care cumparati congelata. Pui legumele şi carnea în cratiţă, presari sare şi măghiran şi înăbuşi 40-50 de minute, până devin fragede.... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda