DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Tarta cu miel si fenicul


    Intr-un castron pui faina şi adaugi untul tăiat bucăţele, uleiul, gălbenuşul, sare şi 3 linguri apă. Se amesteca ingredientele şi se formeaza un aluat elastic. lei carnea de miel şi o pui... »


  • Rulada de miel cu spanac


    Pulpa de miel dezosata se curata de grasime si de pielite. Se bate cu ciocanelul pentru snitele astfel incat sa se obtina o forma dreptunghiulara de grosime cat mai uniforma, se sareaza si se... »


    Rulada de miel cu spanac
  • vinete coapte


    Presaram vinetele cu sare si lasam 30 minute. Intr-un ibric punem la fiert apa, uleiul si paprika. Dam intr-un clocot si lasam alte 5 minte la foc mic mic punem amestecul obtinul intr-un castron... »


    Vinete coapte
  • Legume in sos de alune


    Incalzim uleiul; calim ceapa si usturoiul. Adaugam untul de arahide si sucul de rosii. dam in clocot, lasam sa fiarba alte 2-3 minute. Adaugam cimbrul, ardeiul iute, enibaharul, apa si putina sare.... »


    Legume in sos de alune
  • vinete cu spanac


    Taiem vinetele cuburi. Le punem intr-o strecuratoare, presaram sare si le lasam 30 de minute pana se scurg de apa. Le stergem si punem si putina faina peste ele. Tocam marunt ceapa, usutroiul si... »


  • Peste cu verdeturi


    Curetam si spalam legumele . Se taie ceapa marunt, ardeii fasii subtiri, cartofii cubulete, iar rosiile le tai jumatati. Cureti pestele, il speli si il portionezi. Apoi il sarezi putin, il dai... »


  • Musaca de vinete


    Fierbem cartofii spalati in apa cu sare. Dupa ce au fiert se scot din apa si se lasa la racit. Vinetele se spala si se curata, la fel ca dovleceii apoi se taie rondele si se calesc in putin ulei.... »


  • Spanac cu ficatei de pasare


    Spalam si fierbem spanacul. Il tocam marunt. Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt, o cesca de lapte , se adauga 1/2 pahar de vin alb, se sareaza, se pipereaza. Se scade la cuptor dupa ce s-au... »


  • Urzici cu orez


    Spalam urzicile si se toaca marunt. Se pun intr-o cratita emailata cu putin ulei, si se lasa la foc, atit cit sa-si lase destula zeama ca sa nu se arda. Separat se toaca ceapa si se caleste in... »


  • Sparanghel verde cu peste


    Se curata sparanghelul de partea mai uscata de la coada, se spala (am avut 3 legaturi a 500 g /legatura). Se pun intr-un vas cu o chifla, zahar si unt.Se acopera cu apa, cat sa-i cuprinda si ii... »


    Sparanghel verde cu peste
  • Spanac a la comtesse


    Alegem cu atentie spanacul apoi il spalam bineapoi se pune sa fiarba in apa cu sare. Se scurge dupa cinci minute, se toaca marunt si se pune intr-o cratita cu o ceasca de zeama de carne si putina... »


  • Urzici cu orez


    Se spala urzicile si se toaca marunt. Se pun intr-o cratita emailata cu putin ulei, si se lasa la foc, atit cit sa-si lase destula zeama ca sa nu se arda. Separat se toaca ceapa si se caleste in... »


  • Gulii cu maioneza


    Se curata guliile, se fierb intregi, se scurg de apa, dupa care se taie felii si se asaza pe un platou. Fiecare felie se acopera cu maioneza si se orneaza cu 1 sau 2 masline din care s-au scos... »


  • Mancare de legume


    Lasam fasolea la inmuiat in 2 I de apa, timp de cel putin trei ore. Se fierbe apoi in apa in care a stat la inmuiat, adaugand si slanina, taiata felii. Dupa o ora, se adauga morcovul si prazul,... »


  • Pilaf de ardei


    Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se alege si se spala orezul, se scurge bine si se mesteca apoi cu ceapa calita. Intre timp, se taie ardeii felii subtiri, se inabusa in putin... »


  • Sarmalute de soia in foi de vita


    Fulgii sau bucatile de soia bine maruntite se pun la muiat intr-un castron mai adinc cu apa calda multa (sa aiba cca. 4 cm de apa deasupra) si se acopera cu o farfurioara sau un capac de diametru... »


  • Dovlecei umpluti


    Dovleceii se curata de coaja, se taie in doua si se scobesc. Orezul se fierbe in apa clocotita cu sare, dupa care se amesteca bine cu usturoiul pisat si carnea tocata si se potriveste de sare si... »


  • Mancare de dovlecei


    Se taie ardeii in jumatate, se inlatura cotorul si semintele, apoi se taie felii subtiri. Se caleste ceapa tocata marunt in 4 linguri de ulei, apoi se adauga ardeii. Se lasa 10 minute la foc mic,... »


  • Mancare greceasca de conopida


    Se amesteca uleiul, vinul si sucul de lamaie, se potriveste de sare si piper si se pune vasul pe foc pentru 10 minute. Se adauga conopida cruda, desfacuta buchetele. Se lasa sa mai fiarba 25 de... »


  • vinete impanate


    Taie vinetele in patru, pe lungime, si se fierb. Se strecoara si se lasa pe o placa de lemn sa se scurga. Intre timp, se caleste in putin ulei incins ceapa, tocata marunt, si se adauga rosiile,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda