DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Legume in aspic


    Se dizolva gelatina in putina apa rece si se adauga vinul amestecat cu supa. Se toarna putina gelatina intr-un vas si se lasa la frigider, sa se intareasca. Se decoreaza cu rondele de rosii si de... »


  • vinete impanate


    Se taie capatul dinspre coada al vinetelor. Se cresteaza pe Iung, adanc, dar fara sa se strapunga. Se fac patru crestaturi in cruce. Se lasa vinetele circa 15 minute in apa clototita. Se... »


  • Legume umplute


    Rosiile, dovleceii si vinetele se scobesc de miez (fara a lei decoji) si se indeparteaza cotoarele ardeilor. Se presara toate cu sare si se lasa deoparte timp de 1 -2 ore. Pregatim umplutura, la... »


  • Legume umplute cu carne


    Se prepara umplutura ca pentru sarmale. Se umple ardeii dovleceii, rosiile si guliile. Se prepara cateva sarmale din frunze de varza, oparite in prealabil. Se taie vinetele in lungime, se scobesc... »


  • vinete impanate


    Se taie capatul dinspre coada al vinetelor. Se cresteaza pe lungime, in cruce, fara sa fie strapunse. Se lasa circa un sferturi de ora in apa clocotita, apoi se strecoara, se sareaza in interior,... »


  • Aperitiv cu vinete


    Vinetele si ardeii se coc, se curata si se lasa la scurs. Rosiile se decojesc, se pasireaza sau se taie felii. Se taie ceapa felii subtiri si se caleste in ulei. Intr-un vas termorezistent si... »


  • vinete orientale


    Se fierb vinetele. Se strecoara, se trec sub jet de apa rece, si se usuca bine, se taie in doua si se scobesc de miez. Acesta se amesteca cu patrunjelul si cascavalul ras, adaugandu-se putina... »


  • vinete portugheze


    Se curata vinetele de coaja, se taie rondele, se sareaza si se dau prin faina. Se pun la prajit in putin ulei incins. Se calesc rosiiie, decojite, cu foile de dafin si verdeata. Se aseaza apoi... »


  • vinete provensale


    Vinetele se taie in doua pe lungime si se prajesc in ulei incins. Se strecoara, se pun pe un platou si, in uleiul in care prajit, se caleste ceapa, curatata si tocata marunt, dupa aceea se adauga... »


  • vinete cu busuioc si cimbru


    Se taie vinetele felii subtiri, pe lungime. Se aseaza intr-o strecuratoare, se presara cu sare si se lasa o ora sa se scurga. Se pun apoi pe un servet si se prajesc in ulei incins. Dupa ce s-au... »


  • vinete portugheze


    Se taie vinetele rondele de un centimetru grosime. Se sareaza, se lasa la scurs, dupa care se trec prin faina si se prajesc in unt pe ambele parti. Din 50 g unt, faina si lapti se prepara un sos... »


  • vinete de post


    Se taie vinetele rondele, se presara cu sare si se lasa deoparte 10-15 minute. Apoi se storc si se sterg cu un servet curat, dupa care se prajesc in ulei. Intr-o cratita, se asaza un rand de... »


  • vinete cu telemea


    Se spala vinetele, se taie felii de circa 2 cm grosime, se presara cu sare si se lasa sa se scurga bine, intre doua plansete, cu o greutate deasupra. Se pune uleiul la incins, se caleste ceapa,... »


  • vinete prajite


    Se taie vinetele felii sau rondele, se sareaza si se lasa sa se scurga bine. Se trec, apoi, prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei bine incins. Se servesc imediat, garnisite cu o felie de... »


  • Musaca de vinete


    Vinetele se taie felii de 1 cm grosime, pe lungime. Se sareaza, se lasa sa se scurga si se prajesc in ulei incins. Se toaca marunt ceapa, se caleste in ulei incins si se adauga carnea tocata si... »


  • vinete cu legume


    Se curata vinetele de coaja, se scobesc cu o lingurita, iar miezul se toaca bine. Se taie marunt patrunjelul, ceapa se taie pestisori, apoi se decojesc rosiile si se taie cubulete. Usturoiul se... »


  • vinete umplute pane


    Se taie vinetele rondele de 1 cm grosime, dupa care se pune intr-o sita si se presara cu sare, intorcandu-se din cand flnd de pe o parte pe alta. Intre timp, se amesteca ceapa si patrunjelul,... »


  • Praz a la grec


    Curatam si spalam bine prazul de tulpina si frunze. Se taie bulbul bucati de 6-8 cm lungime, care se oparesc timp de cateva minute in apa cu sare. Apoi se lasa prazul sa se scurga bine si se pune... »


  • Taitei cu sos de soia


    Punem taiteii de orez la fiert in apa clocotita si se fierb 5-8 minute, dupa care se iau jos de pe foc si se spala cu apa rece si se lasa in strecurator . Pana se racesc taiteii se curata varza si... »


  • Morcovi dietetici


    Morcovii se curata, se spala, se dau pe razatoarea cu gauri mari si se pun intr-o cratita cu apa, cat sa-i acopere. Se sareaza si se fierb in vasul acoperit. Cand morcovii s-au inmuiat, se adauga... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda