DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Branza de vaci preparata acasa - Culinar.ro


    La 1 litru de lapte fierbinte (pus pe foc) se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie. Amesteci cu o lingura de lemn ca imediat se branzeste. Mai lasi pe foc pana se coaguleaza (se separa de... »


  • Branza de vaci - Culinar.ro


    la 1 litru de lapte adaug (cand acesta fierbe) 8 pastile de calciu lactic (1 pastila pentru 125 ml lapte). Se amesteca si in cateva secunde incepe sa se coaguleze (laptele ramane pe foc pana se... »


  • Crema de branza (recomandat) - Culinar.ro


    -Branza se rade cu furculita sau razatoarea. Se amesteca bine pana vine ca o urda. Se amesteca bine cu smantana pana vine ca o crema. Se adauga sarea cat doriti. Pofta buna! »


  • Pizza cu ciuperci - Culinar.ro


    Blatul de pizza se prepara conform retetei traditionale - Blat de pizza. Se intinde blatul in tava unsa cu ulei, se unge cu putina pasta de ardei si sos de pasta de tomate. Se aseaza alternativ... »


  • Uscarea merelor - Culinar.ro


    Alegem merele, pe cele care incep sa se strice sau au viermi, le indepartam. Le spalam si le curatam de coaja. Scoatem mijlocul cu samburi si fiecare bucata o taiem felii sau cerculete. Marul se... »


  • Slanina de porc afumata - Culinar.ro


    Slanina taiata de la porc se spala bine cu apa rece, se pune la fiert in apa cu sare grunjoasa. Se scoate, se raceste si se pregateste un foc, iar deasupra se atarna bucatile de slanina, la afumat.... »


  • Pui pe sticla - Culinar.ro


    Intr-un bol se formeaza un amestec din sare (sa fie mai multa sa poata patrunde puiul), condiment Delikat, putin piper si boia. Se spala puiul si se tapeteaza cu amestecul de condimente format.... »


  • Peste prajit - Culinar.ro


    Se sareaza bine pestele pe ambele parti. Se trece prin faina astfel: prin faina de grau sau prin faina de malai; ori printr-un amestec dintre cele doua (cantitati egale de faina alba si malai care... »


  • Pizza cu blat de cartofi - Culinar.ro


    Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete. Intr-o tigaie cu ulei se pun cartofii, la foc mic. Ceapa se curata, se spala si se feliaza marunt. Cand cartofii incep sa fie moi, se adauga ceapa... »


  • Costita de porc la cuptor - Culinar.ro


    Se spala costita, se portioneaza in lungul coastelor si se condimenteaza cu sare, piper, boia. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul iute se spala, se sterge si se taie rondele.... »


  • Paste cu ciuperci si masline - Culinar.ro


    Se curata ciupercile, se spala si se taie cubulete.Se curata usturoiul, se spala si se toaca. Se pune o oala cu apa si sare la fiert, la foc potrivit. Cand apa clocoteste, se adauga pastele si se... »


  • Paine Floare - Culinar.ro


    Drojdia se freaca cu zaharul si apoi se amesteca cu laptele caldut. Se lasa 10 minute deoparte, pana se umfla. Se adauga apoi faina, ouale, sarea, zaharul, 125 ml ulei si se framanta bine un aluat... »


  • Painici cu branza (Pão de Queijo) - Culinar.ro


    Laptele, apa, uleiul si sarea se pun intr-o craticioara la incalzit. -> Nu trebuie sa clocoteasca, ci doar sa se infierbante. Intr-un castron se pune tapioca, iar peste ea se toarna amestecul... »


  • Paine rustica cu cartofi - Culinar.ro


    Se spala bine cartofii. Fierbem cu coaja in apa in care am adaugat jumatatea de sare (2 lingurite) pina sunt moi. Scurgem, oprim din apa in care am fiert cartofii 120 ml. Lasam cartofii la racit... »


  • Chifle cu branza si basilikum (busuioc) - Culinar.ro


    Aluatul Am pus faina in vasul robotului. Am frecat drojdia cu putin din lapte, am turnat-o peste faina si am inceput a framanta usor,turnand cate putin lapte, putin din ulei, si tot asa , pana am... »


  • Cornulete cu sunca si branza afumata - Culinar.ro


    Am frecat drojdia cu o parte din cantitatea de lapte caldut si zahar. Am turnat-o peste faina, am lasat sa creasca. Se aduga oul, uleiul, sarea si restul de lapte si am dat drumul la robot (bine... »


  • Paine neagra - Culinar.ro


    Procedeul framantarii era cel manual, eu insa am framanat-o la masina. Am inlocuit drodia uscata cu cea proaspata si mi-a iesit grozav. Am facut maiaua drojdie+faina +un pic de apa si am lasat-o... »


  • Mini-burgher - Culinar.ro


    Am luat 315g din aluat si l-am lasat 20 minute la crescut, acoperit. Am format 12 baghete si le-am taiat in cate 4 bucati. Le-am asezat in tava si le-am mai lasat la crescut 15 minute. Le-am uns... »


  • Pariziene cu fondant de mere - Culinar.ro


    Fondant de mere Punem merele taiate cubulete pe foc impreuna cu zaharul si le caramelizam. Adaugam 100 gr apa si lasam pe foc pana ce merele au absorbit toata apa. Mixam merele pana le reducem... »


  • Paine cu mere - Culinar.ro


    In vasul pentru framantat se pune faina, sarea, drojdia frecata cu zahar, si piure-ul de mere si se framanta bine 10 -15 minute. In functie de cat de zemoase sunt merele s-ar putea sa mai aveti... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda